≡ Menu

Възможности за съхранение на информация в смартфона

Като се има предвид, че на това устройство ще съхранявате какво ли не – от снимки и музика до видео и приложения за вашия смартфон, трябва да изберете апарата с възможно най-много вътрешна памет.

Въпреки че 16 GB е доста памет и това е стандартен размер, по-добре е да се насочите съм устройства с 32 GB за съхранение, за да сте сигурни, че разполагате с достатъчно място. iPhone 5S например е с 32GB памет, а цената му не е непосилно висока. Освен това може да намерите и по-евтини варианти също с толкова памет, като например HTC One.

Ако ви предстои да си купите смартфон, PhonesData може да ви помогне при избора. С помощта на отличната подробна търсачка, с която разполага, ще откриете точно това, което ви е нужно. Освен това може да научите много за всички марки смартфони. Има и подробните характеристики на всеки модел, а най-новите устройства се добавят с появата им на пазара.

Ако търсите точно модел с 32 GB памет, но сте се спрели на няколко и не можете да решите кой е най-добър, функцията за сравнение на PhonesData ще ви помогне. На сайта може да прочетете и много новини и статии с полезна информация както за смартфоните като цяло, така и за отделни устройства.

Ще намерите и коментари от хора, които ползват съответния модел. Така може да разберете например мнението на хора, които са си взели смартфон с по-малко от 32 GB памет – достатъчна ли им е все пак и дали са доволни. Ако не планирате да използвате устройството за много неща, може би 16 GB ще се окажат достатъчни за вас.

Ако искате конкретен смартфон, който обаче е с по-малко памет, а това ви притеснява – проверете, може би разполага със слот за допълнителна карта памет, като Samsung Galaxy S4, Note 3 и Mega например. Пожелаваме ви да направите най-добрият избор и да се забавлявате с новият си смартфон.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!