≡ Menu

Вслушайте се в интуицията си при избора на стайлинг

Всяка жена обича да изглежда добре. До голяма степен външният вид зависи от дрехите, прическата и собственото ни излъчване. Модните експерти определят актуалните тенденции за съответния сезон и ние се стараем да ги следваме, доколкото ни е възможно. Разбира се, всеки притежава свое усещане за стил и е добре да го използва, а не буквално да копира онова, което според общото разбиране се смята за модерно. Много често най-горещите трендове не са подходящи за всеки и в опита си да изглеждаме фамозно можем да постигнем точно обратния ефект.

дамски дрехи

модни дамски дрехи

Изключително важна за визията е прическата. Съществуват най-различни дамски прически, които подчертават женската красота. Важно е прическата, която сме избрали, да подхожда на формата на лицето ни. Освен това цветът на косата също е от съществено значение. Така например, дамите с по-матова кожа изглеждат по-добре като брюнетки, отколкото като блондинки. Разбира се, има и изключения.

модни дрехи на ниски цени

маркови дрехи

Представителките на нежния пол се вълнуват от най-различни неща като известни личности, музика, хороскопи, но без съмнение най-голям интерес за тях представляват дрехите. Неслучайно те обожават да обикалят по магазините и с часове да разглеждат модните витрини. Сред най-доказалите се във времето модни изкушения са красивите рокли, чантите с изящни орнаменти и различните модели дамски обувки. Последните са слабост на всяка жена.

дамски блузи цени

монди дамски блузи

Ето защо модните дизайнери създават обувки както за дамите, залагащи на по-елегантната визия, така и за онези, които предпочитат по-спортния стил на обличане. Формата и височината на тока също предоставят различни възможности за избор. През последните няколко сезона ниската и равна подметка оглавяваше класациите сред дамските обувки, но тази година високият ток триумфира. Дамите могат да избират между тънкото високо токче и високите платформи, които отново са особено актуални.

дрехи на едро

модни дрехи цени

Разбира се, стайлингът е въпрос на индивидуален вкус и предпочитания. Затова, когато следвате модните тенденции, но пропускайте да се вслушате и в онова, което ви подсказва собствената ви интуиция.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!