≡ Menu

Връзки за баджове

Мислим, че е ясно защо са толкова важни баджовете, които трябва да носят служителите в магазини, офиси, банки и т. н. Клиентите, които посещават тези и други обществени места трябва да са наясно кой ги обслужва и какви са му правомощията, за да може да се ориентира по-лесно към кой да се обърне. Освен това, ако служителят, към който са се обърнали се окаже некомпетентен или недобросъвестен, винаги клиентът може да се оплаче от него, споменавайки го по име.

Че баджовете са важни, спор няма и тук няма да разискваме този въпрос повече. Ще говорим за това, къде трябва да се носят и кой начин за закрепване е по-добър.

Според правилата и изискванията, баджовете трябва да се носят на видно място, за да бъдат клиентите улеснени и да не се налага да питат за името и позицията на служителя. Затова и за закрепване на баджовете се използват основно шипки или връзки за баджове.

Всеки работодател има право на избор на какъв вид закрепване на баджовете ще се спре, но ние ще се опитаме да разгледаме и двата варианта, за да ви улесним в избора.

Всъщност и двата начина могат да са ви от полза, но нашите наблюдения са, че по-удачни за закрепване са връзките за баджове и сега ще обясним защо.

Докато щипките са изработени от метал или някакъв вид пластмаса и след време неминуемо се развалят, то лентите за баджове са изработени от текстил или силикон и при тях не се наблюдава никакво изменение дори и след години на употреба.

Връзките за баджове при нас например се предлагат в много широка гама, докато щипките… Ами те са просто щипки.

Лентите се носят на врата и няма опасност да бъдат забравени от немарливи или разсеяни служители, те просто се носят като „герданче” и изглеждат стилно и елегантно.

Според това, какви са вашите изисквания, връзките могат да бъдат изработени в размерите и цветовете, които желаете, а ако искате, на тях може да бъде сложено и фирменото ви лого.

Щипките за баджове имат едно предимство, по-евтини са от връзките, но пък за сметка на това на тях няма как да сложите фирменото си лого, нали?

Избирайки връзки за баджове от фирми като нашата вие не само ще имате изрядни служители, но можете да рекламирате фирмата и продуктите си, като се уговорите с производителите те да бъдат изработени във вашите фирмени цветове и фирмено лого.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!