≡ Menu

Внучката на Володя завърши школото с отличен

Днес докато си слушах любимото радио от супер готиният сайт Радисимо, чух нещо интересно и реших да го споделя с вас. Осем годишната Евгения внучка на фолклорния изпълнител Володя Стоянов завърши първи клас с отличен 6 и донесе голяма радост на дядо си. Войводата както е известен певеца дари отличничката с преносим компютър, за рождения й ден, а скоро момиченцето се поздрави и с нова китара. Evgenia

Володя има три дъщери Елизабет, Гергана и и Христина, като Жени е дете на първата. Известният певец се снима с малкото си съкровище в личния си уебсайт и демонстрира, че е горд да има такава ученолюбива внучка. По-известните радио сайтовете в мрежата като Слушалник и ОнлайнРадиоБг веднага побързаха да отразят новината, тъй като все по-малко се говори за подвизите на Стоянов към днешна дата.

След преминаването на първи клас Евгения отново заляга над уроците, за да носи още щастие на именития си дядо. Така бъдещите подаръци, ще стават все повече и по-хубави, а усмивката по лицето на Войводата няма да слезе.

Относно творческата си кариера Володя е лаконичен и за сега няма намерение да прави някакви уникални неща. Естествено стимулът, който идва от семейството е силен и няма да се учудим ако чуем нещо ново от изпълнителя. Вечните хитове на изпълнителя може да слушате по любимите си радиа Veronika, Veselina, Ultra и още много.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!