≡ Menu

Веселина пее на македонски фолкфест

Българската попфолк изпълнителка Веселина ще пее на македонския фолк фестивал „Валандово 2013”, според публикация в интернет пространството. Събитието започва на седми юни, като ден по-късно нашенката се впуска в надпревара с останалите изпълнители. Тази новина разтърси българските поп фолк радио станции като Веселина, Вероника, Ултра и други.

 

Веселина

Веселина

Звездата на „Diapason Records” ще изпее парчето „Побараj ме”, чийто текст е написан от Драган Таневски, а музиката е дело на композитора Бобан Мойсовски. Последният стана автор на песента „Избери си”, която зарадва многобройните фенове на Веселина у нас. Видеото към сингъла може да се види по телевизия FEN TV на HD, научихме докато слушахме любимото си радио онлайн.

Обикновено на музикалния фест в Македония винаги участват български изпълнители, но конкретно Веселина ще направи дебют. ”Бях много развълнувана когато получих покана за този форум”, споделила певицата пред феновете си. Тя благодари на композитора и текстописеца за песента, с която ще се представи и се надява на успех.

За финал Веселина обеща, че възможно най-скоро ще представи „Побараj ме” на българските фенове, като всички ние ще очакваме да чуем парчето със затаен дъх като си пуснем от някое онлайн радио песните и. Нека пожелаем успех на нашето момиче в Македония, а през останалото време да слушаме най-новите радиостанции през интернет от многобройните онлайн радиа, които предлагат страхотна и многообразна музика.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!