≡ Menu

Ваканцията в уютна къща в Сапарева баня!

Почивката би трябвало да представлява свободно време, прекарано с хората, сред които Ви е приятно, на някое красиво и любимо Ваше място или на някое ново любопитно местенце. Що се отнася до дестинацията, Сапарева Баня е градче, което със сигурност се вписва поне в една от двете категории – ако не сте идвали тук, то определено трябва да го направите. А в случай, че сте се докоснали веднъж до прелестната атмосфера тук, то със сигурност Ви се иска да го направите още веднъж! Градчето е наистина очарователно, много гостоприемно и красиво. Близостта на язовир Искър го прави още по-любопитна дестинация, а и е отправна точка от маршрута към Седемте рилски езера!

Разпускане сред комфорта на една приветлива и доста модерна къща в Сапарева баня

Наистина много са причините да посетите Сапарева баня и изброените до тук са малка част от тях! Истината е, че тук ще откриете спокойствие и комфорт – неща, които за съжаление не откриваме в ежедневието си! Но Къща за гости в Сапарева баня ще бъде Ваш съюзник, предлагайки Ви отлични условия и всякакви удобства, от които да се възползвате! Обстановката тук е наистина модерна и много елегантна. Тя е необходимост, защото всеки иска да се радва на лукс поне през почивните си дни. А екстри като климатик, телевизор, Интернет, хладилник, оборудвана кухня определено правят престоя още по-приятен!

Приятни мигове и интересни занимания през ваканцията в Сапарева баня!

Сапарева баня е кътче, прочуто и с още нещо, освен с великолепната си локация. Това са минералните извори. Тук почивката Ви може да бъде съчетана с полезни, а и доста приятни процедури с лековита минерална вода. В града има страхотен басейн, пълен с минерална вода, в който ще можете да плувате необезпокоявани. Той се намира съвсем близо до Къща за гости в Сапарева баня. В нейния двор пък ще откриете перфектното място за разпускане след ден прекаран в разходки. Тук има разкошно барбекю, на което да приготвяте вкусни ястия за себе си и компанията.

Можете да сте сигурни, че в тази къща и на това място ще прекарате едни от най-страхотните си мигове! Тук ще се радвате на комфорт и гостоприемство, на модерни удобства, на приятни разходки сред природата, на плуване и процедури с минерална вода, на приятни разговори и посещение на красиви природни забележителности!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!