≡ Menu

Баня в черен и бял цвят

Белият и черният цвят са много актувани напоследък в обзавеждането на една баня. Те са два взаимно подчиняващи се един на друг цвята, които си пасват перфектно. Днешните производители на обзавеждане и мебели за баня имат голям асортимент от цветове, материали и фигури, за това избора ни няма да е затруднен.

Контрастът на тези два цвята е класика и винаги ще остане, за това с използването на тези цветове за нашата баня няма да сгрешим, напротив ще я направим стилна, модерна и луксозна. С ефекта на тези цветове не е нужно да направим супер скъпо обзавеждане, за да изглежда тя впечатляваща.

Имаме три варианта, които можем да направим с обзавеждането: единия е да направим плочките изцяло в черно и всички мебели за баня да са бели, другия вариант е обратния мебелите за баня черни, а плочките бели и третия, който ние препоръчваме е смесения, с добро съчетание и по мебелите да има черно и бяло и по плочките също. Това вече е въпрос на избор, вкус и зависи разбира се и от самата баня и нейната големина.

Ако банята е по-малка е добре плочките да са бели, защото те ще правят банята да изглежда оптически по-голяма, слагаме черна тоалетна чиния, мивка и вана или душ кабина и банята може да стане доста шик. Ако нямаме проблеми с пространството може да заложим и на черния цвят. При по-голямата баня имаме по-голямо разнообразие, може да слагаме и допълнително мебели за баня, вана, джакузи, масажиращи столове и много други, стига само да не направим кич вместо уют в банята.

Няма да сбъркаме ако направим банята си черна и бяла, тези цветове са вечно на мода. Може да наблегнем повече на един или на другия или от двата по равно, правилното им дозиране ще направи банята страхотна. Други актувани съчетания между цветове са: черно и червено, черно и оранжево, зелено и бяло, зелено и черно, лилаво, розово и купи други. Разгледайте добре преди да изберете вашия цвят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!