≡ Menu

Антицелулитни апарати и ползването на хиалуронови филъри

Антицелулитни апарати за премахване на неприятните мастни натрупвания са един от най-ефективния метод да се справим с целулита в областите, където той се появява. Освен това комбинацията, на тази терапия с лазер често пъти и терапията със специално разработени препарати за подкожно инжектиране, дава най-ефективните резултати. Хиалуроновите филъри пък са едно добро решение за оформянето контура на лицето и попълването на дълбоките бръчки. Ще разгледаме малко по-подробно тези основни козметични терапии за разкрасяване, за да ви бъдем полезни.

Антицелулитни апарати метод на действие и възможности за допълване

По своята същност целулита или така наречената „портокалова кожа“ е често срещано явление при дамите, та и при господата. При него основно релефа на кожата по бедрата, седалищните части и местата около тях е неравномерен и с вдлъбнатини. Това се получава в следствие на натрупване на мастни тъкани под повърхността на кожата и то неравномерно. В днешно време, благодарение на заседналия ни начин на живот, целулит може да се появи в областта на корема и ханша, както и по ръцете в задната част често пъти. Според медицинските изследвания от специалисти в тази област, това състояние е не само естетичен проблем, но и здравен. Затова при появата му е добре да се действа своевременно. Целулита може да бъде по своя вид мек или твърд, както и такъв свързан с отичане на местата, където се появява. Днес антицелулитната терапия, може да се извърши с помощта на лазерна терапия с високочестотни лазери. За целта лазерите на утвърдената на козметичния, медицински и дентален пазар марка Фотона са изключително доброто решение. Апарата SP Dynamis премахва натрупването на мастните наслоявания, като оставя кожата по-гладка и грапавините са отстранени в процеса на терапевтичното лечение.

От друга страна целулита днес може да се третира и с иновативни продукти, които се инжектират подкожно, за да повлияят образуването на мастни образувания, като възстановяват нормалния изглед на кожата. Продуктите на Alidya са специално формулирани за премахването и превенцията на „портокалова кожа“. Те се инжектират в засегнатите от целулита области, като премахват токсините и предотвратяват по нататъшното струпване на мастни тъкани. Комбинираната терапия с уникалния препарат разграждащ мастните подкожни натрупвания – Aqualyx е препоръчителна. Така се постига максимален изглаждащ и дълготраен ефект.

Хиалуронови филъри за естетични процедури

Приложението на един филър, на основа хиалуронова киселина е широко. Тъй, като хиалуроновата киселина е естествено вещество произвеждащо се в човешкото тяло, тя е безопасна и не предизвиква алергични реакции. Освен това има една от най-уникалните структури, която привлича молекулите вода към себе си. Затова употребата и под формата на хиалуронов филър е удачна за оформяне на скули, уголемяване на устни, попълване на дълбоки бръчки и цялостно тонизиране на кожата. За разлика от биостимулаторите и колагеновите филъри с животински колаген, този род филъри са подходящи за инжектиране в деликатни зони, като тези около очите и устните. Така кожата е видимо по-подмладена, овлажнена и съответно много по-еластична. Един хиалуронов филър може да се постави инжекционно за около половин час. Процедурата е безболезнена и възстановяването след нея е кратко. Постига се един естествен лицев изглед и с времето хиалуроновата киселина се усвоява напълно от клетките на кожата напълно безопасно.

Сред редица марки филъри базирани на хиалуроновата киселина, дерматолозите препоръчват и предпочитат да използват естетичните дермални филъри на френската марка Перфекта. Те съдържат селектирана и силно омрежена хиалуронова киселина, която е създадена в клинични лаборатории на марката и е с изпитани качества. Така гаранцията за едни добри естетични резултати, от подобен род попълващи и оформящи козметични процедури, е гарантирана на 100%. Освен, че тонизират, попълват и оформят контурите на лицето, тези филъри по уникален начин стопират действието на ензимите виновни за разграждането на хиалуроновата киселина. Така действието на дермалния филър е удължено във времето.

Антицелулитните апарати са най-доброто решение за проблемните участъци на „портокалова кожа“ Те по един ефективен начин в комбинация с иновативни инжекционни процедури, дават адекватното решение за елиминиране на мастните натрупвания и предотвратяват тяхното натрупване. От своя страна пък хиалуронови филъри са средството за качествено и естествено оформяне на лицето, уголемяване на устните, придаване на обем и попълване на бръчките. Все пак красотата е важна част от живота ни и за нея трябва да се избира качеството на най-високо ниво.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!