≡ Menu

Аксесоари и калъфи за телефони. Необходими ли са?

Какво наричаме аксесоар за мобилен телефон? Това е всичко софтуерно и хардуерно, което се използва с телефона, но не е непременно необходимо за работата на устройството.

  1. Калъфчета, кейсове, протектори за екрани! Това е цяла една категория за защита на нашите телефони и повлияване на външния им вид. Те са под различна форма – обвивки от силикон, пластмасови кейсове, кожени калъфчета. Протекторите за екран могат да са обикновени и от закалено стъкло. Като цяло разнообразието от аксесоари и калъфи за телефони и таблети е голямо. Особено щом става на въпрос за защита!

Налични са и по-сериозни продукти в тази категория, които са предназначени за работа в екстремни условия. При тях външния вид не е добър, доста са обемни, но пазят добре устройството.

Налични са и дизайнерски решение, при които може да се сдобиете с калъф с желана картинка или надпис, гръбче с дизайн на любим актьор и така нататък. Хората постоянно се стремят към уникалното и искат всяка една тяхна вещ да е различна от тази на останалите. Вече има възможност това да се случи и при смартфоните и таблетите.

  1. Батерии с увеличен капацитет, преносими батерии и многофункционални зарядни. Това е нещо, което в последните години отчете огромен ръст в популярността. Става на въпрос за наистина сериозно продукти.

Зарядните устройства са толкова напреднали, че може да си купите такова с няколко накрайника, допълнителни кабели и всякакви други джаджи. Най-търсени са портативните зарядни и външните батерии. Това е устройство с определен капацитет, който зареждате в тока или компютъра, а в последствие ползвате на крак, за да зареждате смартфона си. Налични са и батерии за определени модели телефони, които са с по-голям капацитет. Те се характеризират с по-голям обем и променят външния вид на телефона. Определено обаче, разликата в живота на батерията е видима.

  1. Устройства против губене на телефон! Налични са много ключодържатели, които свързваме с телефона си посредством Bluetooth или GPS. Ако оставим телефона си някъде и го забравим или, ако някой ни открадне телефона, ключодържателят ще ни сигнализира при напускането на определен периметър.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!