≡ Menu

Автоматични бариери за повече комфорт

Какво представляват автоматизирани бариери

Използването на автоматични бариери и паркинг бариери служат за ограничаване на достъпа на превозните средства на всякакви области, като например промишлени, търговски, административни, социални и лични. Като правило всички модели бариери се използват в близост до бизнес центрове, търговски центрове, за промишлени гаражи и паркоместа, на железопътните прелези, като например платени пътища, както и в защитени зони, където се изисква контрол на достъпа.

Бариерите са здрави и солидни прегради, които се разполагат между магистрали, къщи, сгради. Такива, които се намират в близост по протежение големи пътни артерии и възлови места за трафик. Някои от тях служат за изолиране на шума, въпреки, че не го блокират изцяло. Изчислено е, че намаляват шума до 5-10 dB, което се равнява наполовина. Автоматизираните бариери се използват принципно в пътните структури и всичко построени сгради за обществен достъп.

Бариерите, заемат малко пространство, а тяхната тънкост и детайлизиране позволяват лекота в обслужването. Най-често размерите, в които се използват са за затваряне на пространства от 16 метра. Те имат не само полезна функция за ограничаване на достъп от хора и поток от автомобили, но и стилен дизайн, които подхожда на интериора. Автоматични бариери се усъвършенствани модели, които в голяма степен улесняват задвижването по време на затваряне и отваряне на отворените пространства.

Добре е още да се отбележи, че този вид бариери носят максимални ползи дори за имоти, имения и къщи, които се намират извън населени места.

В най-общият смисъл, бариерата трябва да е поне 8 пъти по-дълга от разстоянието, за което е предвидена в отворените пространства.

Изграждането на автоматични бариери става значително по-различен метод от техните предшественици не автоматизираните. Промените се отнасят до различни фактори и най-вече външен вид. Автоматичните бариери са много атрактивни и са оборудвани със светлоотразителни маркировка различна комбинация от висока естетика и видимост за водачите. Това е важно, по-специално, по отношение на търговски съоръжения. Тези видове бариера се свързват и с балансиране на зъбно колело и се управляват от електромотор. С този проект, скоростта на затваряне може да трае само една секунда до 10 секунди, за големи порти.

Автоматични бариери осигуряват защита срещу контакт и намеса на външни лица. Съвременните бариери осигуряват високо ниво на защита на пешеходците и шофьорите от случайно въздействие, както е предвидено с покритие, което предпазва от надраскване при контакт с бронята.

Дистанционно управление на автоматични бариери позволява улеснен контрол и само от разстояние, лекота в интегрирани различни видове и безопасност в частния сектор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!