≡ Menu

Seo копирайтър за динамиката в seo копирайтинг промените

Да сте добър, seo копирайтър, трябва много внимателно да знаете как се променя самия seo копирайтинг, както знаете seo копирайтинга е писане на много добър и релативен описателен текст, за продукт или стока които предлагате на своите клиенти или потребители.

Препоръки

Добре е да се пишат дълги статии, с над 500 думи, които да бъдат увлекателни за потребителя и да грабнат вниманието му на сто процента. Те могат да са на всякаква тематика информативна, развлекателна, но винаги да са свързани с основната тема на самия сайт, това ще рече, че винаги в статиите, които поднасяте на потребителите си трябва да присъстват ключовите думи и фрази за които искате да бъдете намиран от потребителите, и големите търсачки.

Seo копирайтър

Seo копирайтър

Промени и тенденции

Новите тенденции за писане на релативно и специално оптимизирано съдържание написано от копирайтър, който е запознат много добре с промените в професионалния seo копирайтинг в момента са:

1.Да не се допускат никакви грешки в самата статия, били те механични, правописни, пунктуални и други, винаги се проверява самата статия по няколко пъти.

2.Гъстотата на ключовите думи, да е от 2% до 5%, което ще рече че на всеки 100 думи трябва да има от 2 до 5  ключови думи и фрази, но ако текстът ви е от 500 думи и се колебаете да имате 10 или 25 думи трябва да сте много внимателни, ако вземете горната граница от 25 ключови думи защото текста може да стане претрупан с ключови думи и да отблъсква потребителите ви, той ще отговаря на всички изисквания, но ще е с обратен ефект за потребителите ви.

професионален seo копирайтинг

професионален seo копирайтинг

Предполагам, че няма да ви е приятно на всяко изречение да срещате даден продукт, ще се раздразните, което си е напълно нормално и разбираемо, добрия seo копирайтър трябва да пише така, че да не натрапва продукта, и да спазва правилата за писане, и да е горд с това, че е запознат с правилата на писане на оптимизирано съдържание и знае каква е структурата на писане на добри seo копирайтинг статии, които носят големи доходи и продават продуктите които презентират.

професионален Seo копирайтър

професионален Seo копирайтър

3. Статиите ви винаги трябва да бъдат оригинални, авторски и 100% уникални, не трябва да ги има в друг сайт, да присъстват цели мисли, или изречения, които се срещат често. За проверка на  уникално съдържание има доста добри инструменти в интернет.

Както се вижда по-горе правилата не са много, но трябва да се спазват за да може да се напише едно добре оптимизирано съдържание.

Никога! когато става въпрос за промотиране на даден продукт не пестете средства, това е най-лошото, което може да ви се случи, а имено да не продавате качествения продукт, който сте произвели или предлагате на пазара. Потребителите, и големите търсачки, трябва да знаят за този продукт и той да бъде лесно откриваем от потребителите и търсачките, а това става само и единствено с много качествено и добре оптимизирано съдържание.

seo копирайтинг уроци

seo копирайтинг уроци

Опитвайте

Никога не спирайте да експериментирате, да пробвате различна гъстота на ключовите думи, динамиката с която се променят нещата в днешно време е такава, че днес правилата са едни, а утре съвсем други. Няма стандартен seo копирайтинг, има основни правила на писане, които се спазват, а добрия seo копирайтър винаги трябва да прави експерименти в писането, а не да тъпче на едно място.

Всичко е проби и постоянни експерименти, които са доста забавни според мен.

Да се занимаваш със seo копирайтинг и да си добър seo копирайтър си е веселба, постоянно се срещаш с нови забавни ситуации, в писането и в самия процес на работа. Когато работата ви е забавна и я вършите с желание резултатите винаги са на лице, така работата ви ще ви носи не-само удоволствие, а и финансови успехи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!