≡ Menu

Подходящи златни бижута в офиса

Започвате нова работа и искате да ви приемат като професионалист още от първия ви работен ден? Първото впечатление е наистина много важно, затова е добре да подберете правилно не само облеклото си, но и златните бижута, които ще носите на работното си място.

За подходящото офис облекло се е изписало много и предполагаме сте наясно как да комбинирате дрехите си, затова ние няма да разискваме тази тема, а ще се опитаме да ви дадем няколко съвета за златната бижутерия, към които е добре да се придържате, ако искате да ви приемат добре колегите ви.

Първо ще уточним, че всяка компания има собствени изисквания за подходящия дрескод на работното място и може би някъде няма много строги изисквания за облекло и бижута, но където и да попаднете, е добре да се съобразявате с някой от наложилите се основни правила за облеклото и златните бижута в офисите.

Правилото, което трябва да запомните и следвате, е да не прекалявате със златните бижута.

Дори да си падате много по дългите златни обеци, които подрънкват всеки път, щом обърнете глава – свалете ги. Тези златни бижута може да са много красиви, но са подходящи за нощния клуб или дискотеката. Вместо тях, заложете на малки, семпли златни обеци, които не разсейват и които показват, че вие сте стилна, работеща дама с изискан вкус.

Многото гривни също не са много подходящи за офиса, затова ги заменете с една стилна златна гривна или заложете на изискан дамски часовник.

Знаем, че обичате пръстените и те са сред любимите ви златни бижута, но ако до сега сте носили по един пръстен на всяка ръка, свалете ги. От всичките си златни пръстени изберете един, който да допълва визията ви. Така от една страна ще изглеждате винаги стилна, а от друга – ще можете всеки ден да се появявате в офиса с различни пръстени. (Ако носите брачна халка или годежен пръстен е добре да носите само тях, без други пръстени).

Колиетата, които можете да носите спокойно в офиса трябва да са изчистени, не много масивни, а синджирчетата с висулки е добре да не стигат до пъпа ви. За работна среда са подходящи златни синджири средна дължина и висулки, които не са прекалено цветни или фрапиращи.

Най-важното, когато избирате златни бижута онлайн е да избирате модели, които са нежни, стилни и които няма да дразнят или разсейват колегите ви в офиса.

Ако имате нужда от ново попълнение към златната си бижутерия, можете да разгледате златните бижута от Сомаха и да се подготвите за първия си работен ден в новия офис.

За повече информация потърсете в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!