≡ Menu

Мода есен-зима. Колекция Burberry

Визитната картичка на известния британски бренд Burberryе Лукс. Креативните дамски тоалети, топлите и обемни връхни дрехи и всичко, принадлежащо на тази марка, се отличава с женственост и изтънченост.

Първото, което грабва погледа, е силуетът на моделите – втален, с акцент върху талията, А – силуети, поли – моливи с висока талия и дължина малко под коляното, пълно отсъствие на панталони и шорти. Веднага се забелязва знаменития почерк, насочен към подчертаване на красотата и изяществото на женската фигура.

Между тъканите особено внимание е отделено на латекса. Дизайнерите предлагат поли, блузи, рокли и топове от тази материя. Често включват латекса като декоративен елемент при изработването на палта, които изглеждат необичайно и същевременно – оригинално. Освен това се използва и тънкия трикотаж за рокли, плътни тъкани, добре поддържащи формите, за изработка на рокли и поли, лачена кожа за дълги сака и наметала, както и изкуствена кожа с къс косъм, като декоративен елемент или подплата. Сред цветовата гама моделиерите се спират на пясъчно, кафяво, бежово, бордо и приглушено червено, както и на вечните черно и бяло.

Сред принтовете изпъкват нежни сърчица, които украсяват както отделни детайли от дрехите, така и чанти и портмонета. Както винаги, не са подминати и животинските щампи, особено на леопард и крокодил.

Привличат вниманието множеството метални елементи, колани с цвят металик, които се слагат на поли, блузи и палта, големите копчета и пагоните за създаване на стил милитари, както и комбинациите от разнообразни тъкани.

Чифт шикозни обувки и дизайнерска чанта на Burberry със сигурност ще добавят изисканост и елегантност във вашия гардероб и към всеки тоалет. Новите колекции от боти и ботуши, в ярки наситени цветове, носещи много блясък, са изпълнени в духа на съвременните модни тенденции. Всички модели от зимни обувки привличат вниманието със своя стил и елегантност. Изтънчени и модни, колекциите с обувки на Burberry предлагат богат избор, подчертаващ вашата индивидуалност.

Видно е, че сред предлаганите от знаменитата марка колекции, всяка дама ще намери подходящите дрехи и аксесоари, от романтичен до екстравагантен стил.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!