≡ Menu

Каменна вата – изолационният материал с най-висока степен на пожароустойчивост

Нашият 40 годишен опит показва, че безопасността е в основата на всяка предприета строителна дейност. От изключителна важност е сградата – жилищна или не, да предлага пълна сигурност на своите обитатели.

За да бъдат снижени до минимум инцидентите и техните последващи щети, ние от Knauf Insulation държим на качеството на нашите изолационни материали. За да минимизираме всякакви рискове, ние предлагаме каменна вата за вашия дом, която представлява един от материалите с най-висока степен на пожароустойчивост.

Високият коефициент на пожароустойчивост на каменната вата се дължи на нейния минерален произход от вулканични скали – базалт и диабаз. Благодарение на този произход каменната вата е един от най-сигурните пожаробезопасни материали за вашата фасадна изолация. Тя предлага степен на пожароустойчивост клас A1.

Каменната вата се характеризира с изключителни пожарозащитни характеристики и отлична топлинна ефективност и звукоабсорбация, устойчива е на високи температурни колебания. Това я прави подходяща за сградна изолация, технически и OEM решения.

Към предимствата на каменната вата е и нейната висока степен на устойчивост на стареене. Това я прави материал, който не изисква да бъде сменян и поддържан. Затова инвестицията във фасадна изолация от каменна минерална вата е възвръщаема в дългосрочен план.

С каменната минерална вата на Knauf Insulation получавате гарантирана сигурност и безопасност. Това е най-добрата инвестиция за вашия дом, която ви осигурява топлинна фасадна изолация с предпочитания негорим и нестареещ изолационен материал. По този начин вашата фасадна изолация ще ви гарантира едновременно:

  1.   Устойчивост и дълготрайност на фасадата благодарение на устойчивия на стареене изолационен материал;
  2.  Сигурност и отлична пожаробезопасност на вашата фасада;
  3. Топлоизолация и перфектен микроклимат в помещението;
  4. Шумоизолация от околната среда и шумните съседи;
  5. Дишаща стена, която не образува мухъли и плесени;
  6. Енергоефективност и занижени режийни разходи за електроенергия за отопление.

Поръчайте гарантирана сигурност за вашия дом с каменната минерална вата на Knauf Insulation.

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!