≡ Menu

Какви са различните видове пердета, предлагани на пазара?

Разбираме, че когато става въпрос за избор на завеси за вашето жилище, може да бъде доста объркващо, просто защото има толкова много възможности за платове, цветове и дизайни! Тъй като пердетата често не са особено евтини, важно е да изберете подходящите от самото начало, за да избегнете по-нататъшни скъпи промени. В тази статия заедно с експертите ни ще ви представим малко по-детайлно някои от основните типове, които се предлагат на пазара. Надяваме се, че ще успеем да ви насочим при вземането на това важно решение.

Пердета Различните стилове

  • Плътни, дълги завеси — Този вид осигурява много стилен външен вид. Идеален е за формални пространства (като трапезария, хол или кабинет). Затварят се плътно и стигат до земята.
  • Пердета само в горния край на прозореца – Тяхната цел е да служат за декорация в стаята, без да имат функцията да спират светлината да навлиза в стаята. Подходящи са за помещения като кухня и дневна.
  • Плисирани завеси – Има няколко вида плисе, от които можете да избирате. С повече плисета, размерът и плътността им се увеличават, както и количеството плат, което е необходимо, за да се ушият пердетата. Те осигуряват декоративен вид в горната част, което придава по-формален изглед на помещението.
  • Полупрозрачни пердета – Това са завеси от леки тъкани, които пропускат много светлина в стаята, но и не носят уединение, въпреки че пасват на почти всяка стая.
  • Драперия и волани — Това са важни декоративни детайли, които можете да добавите към завесите си. Те ще спомогнат за постигането на по-цялостен и завършен облик на интериора, но за целта трябва да бъдат подбрани в подходящ цвят, пасващ на десена на пердетата.

Ако сте тръгнали на пазар за нови пердета за вашия дом се надяваме, че сте намерили информацията, споделена по-горе, за полезна. Преди да направите своя избор непременно разгледайте каталога с пердета в сайта, където ще откриете богат асортимент от качествени материи в разнообразни цветове и размери.
Не забравяйте, че има много неща, които трябва да вземете предвид при избора на пердета – от декора на пространството до това как възнамерявате да ги окачите. Така че ако не сте сигурни, че ще вземете правилното решение, не се колебайте да говорите с консултант от магазина или експерт декоратор, за да потърсите нужната помощ или съвет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!