≡ Menu

Защо да кремираме домашния любимец?

Кремацията на домашни любимци е единствения легитимен начин, чрез който да изпратите любимото животно в рая. За да се случи това, е нужно да използвате оторизирана фирма, която да прибере трупа на кучето, котката, заека или друго животно, и да го закара в специална хладилна камера до крематориума, където на по-късен етап тялото му ще бъде изгорено.

Фирмите за кремация на домашни любимци в София са малко, но съществуват. Една от тях можете да видите на адрес, където ще отговорят на изискванията Ви за качествени траурни услуги за животни. Крематориумът е добре оборудван, а персоналът е учтив, и ще отговори на всички ваши изисквания, така че да останете доволни от услугите.

Наистина е трудно да се разделите с домашния Ви любимец. Неговата гибел, е наистина лоша новина, която не може да се приеме дълго време. Вие обаче, трябва да действате решително спазвайки законите на Република България и да изпратите любимеца си във вечния му път, без да го заравяйте в почвата, тъй като това води до инфекциозни болести и зарази. Най-хуманния начин да кажете сбогом на куче, котка, зайче или птиче, е да го кремирате по правилата.

Да, няма спор, че много хора не искат да се разделят толкова бързо с животните и предпочитат да ги погребат близо до тях. Тези хора обаче, трябва да знаят, че кремацията на домашни любимци им позволява да вземат пепелта на животинчето и да я разхвърлят там, където то е обичало да играе. Другият вариант е да сложат урната на видимо място в дома си.

Обобщение

Тази статия е написана за хората, които по един или друг начин, ще си вземат сбогом с домашните си любимци. Те ще могат да ги кремират и да запазят добрия спомен от тях, като си припомнят страхотните моменти, които се изживели заедно. Много се надяваме, че сме Ви били полезни и искрено се надяваме, обичаните от Вас животни да живеят дълго, и да не се налага да използвате такива услуги. Ако обаче часът настъпи имат начин да се справите успешно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!