≡ Menu

Защо да изберете ленено масло Barlean’s?

Започваме с отговора веднага, тъй като е изключително лесен – просто Barlean’s flax oil напълно натурален, чист от примеси продукт, който се приготвя посредством студено пресоване на ленено семе.

Ленено масло Barlean's

Ленено масло Barlean’s

Продуктите на компанията са познати по цвят свят и се нареждат сред най – купуваните продукти поради това, че се приготвят без никакви примеси и в деня на поръчката.

Barlean's

Barlean’s

Като говорим за ленено масло е нужно да кажем ( ако все още има някой, който да не знае за неговите полезни свойства ), че то се използва за профилактика и лечение на различни заболявания.

Ленено масло Barlean's цени

Ленено масло Barlean’s цени

Уникалното на това масло е, че в него има голямо съдържание на полиненаситени мастни киселини, които са жизнено необходими за нашия организъм и които мастни киселини нашия организъм не може да произвежда, а си ги набавя посредством различни храни.

Barlean's flax oil

Barlean’s flax oil

Редовната употреба на ленено масло Barleans може да ни предпази от много и различни заболявания като:

  • Холестерол. С употребата на масло от лен, драстично се намалят нивата на лошия холестерол в кръвта, подобрява се работата на сърдечно – съдовата система и се намаляват рисковете от заболяване от рак, инсулт, инфаркт и други;
  • Това масло действа благотворно и ако имаме проблеми с нервната система, с бъбреците, с храносмилателната система, страдаме от бронхити, астма и други;
  • Ленено масло Barlean’s се препоръчва и при хора, които се претъпели тежки травми, операции или които тренират активно.
  • Ако пък имаме нужда да свалим някое килце, то пак маслото от лен може да ни помогне, тъй като има способността да топи мазните депа и да не позволява повторното им натрупване.
  • Това масло ни помага да имаме здрава и силна коса и еластична кожа;
  • Укрепва имунната ни система и ни зарежда с енергия и сили да се справим с трудния си натоварен делник.
  • Ленено масло Barleans се препоръчва и за дами, които страдат от предменструален синдром или са навлезли в менопауза.
Ленено масло Barlean's

Ленено масло Barlean’s

Ползите от лененото масло са изключително много, но все пак е хубаво да не се прекалява с неговия прием и да се посъветваме с лекар преди да започнем да го употребяваме редовно.

Масло от лен може да се закупи в течно състояние или на капсули, като е важно то да бъде съхранявано според указанията на производителя, а именно в тъмни опаковки и на хладно, тъй като се разваля бързо.

Ленено масло Barlean's цена

Ленено масло Barlean’s цена

Препоръчителната дневна доза от производителя е 3 – 9 капсули дневно или една – две супени лъжици (ако маслото е в течно състояние).

Лененото семе и масло се използват и в народната медицина за лечение на глисти, за по-бързо зарастване на рани, за лечение на гастрити, язви и други.

Маслото от лен може да се приема в самостоятелно ( в чист вид ) или да бъде смесвано с различни храни като мед, мляко, плодове, сиропи и други.

Нашият съвет е, ако решите да започнете употребата на такова масло да потърсите ленено масло Barleans, за да сте сигурни, че купувате един напълно чист, натурален и без никакви примеси продукт.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!