≡ Menu

SEO оптимизация на бизнес сайт

Днес всеки собственик на бизнес сайт може да разпространи продукти и услуги бързо, лесно и напълно безплатно. Това ще стане след правилна SEO оптимизация, която включва и използването на качествена директория за статии. В статията ни ще се спрем на това, какво трябва да направите, за да класирате сайта си по-добре в търсачките, а също и да получите „подходящи“ посещения.

Ако искате да популяризирате бизнеса си безплатно, то е добре да посетите тематична директория за статии, в която може да намерите потребители интересуващи се от вашите предложения. Като начало ви предлагаме да посетите razkazi.info, но за да започнете да популяризирате сайта си в директорията ще трябва да направите кратка регистрация.

От този момент нататък вие може да представите линкове към страници от вашия сайт, интересни статии или продукти, които продавате. Когато слагате връзка към вашата уеб страница, ще трябва да напишете статия, в която да представите вашия продукт и това, което потребителите ще могат да видят, а също така и ключовите думи, по които искате да класирате конкретната страница от сайта ви.

След като всичко е готово, натискате бутона за публикуване – вече имате изградена връзка. Вашата страница ще бъде видима за всички посетители на Razkazi.info и те ще могат да разгледат продукта и дейността с която се занимавате. Освен трафика идващ от директорията за статии, вие ще получите добри резултати и от търсачките, които ще индексират вашите линкове. Така не след дълго може да видите ваша статия или услуга на първите страници в Google например.

Днес хиляди потребители оптимизират уеб сайтове благодарение на съществуващи директории за статии. Това е един лесен и приятен начин да осигурите на вашия сайт качествени връзки. Още повече, че към актуалния момент вие имате достъп до микронишови „социалки”, в които да представяте точно определени продукти на целева аудитория.

Razkazi.info, например, е директория за статии със SEO насоченост. Това означава, че регистрирайки се в нея, Вие освен, че ще направите качествен линк билдинг, може да влезете във връзка с хора от вашия бранш.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!