≡ Menu

Casada – масажори, масажни възглавници и уреди за масажи

Почивката и релакса на цялото тяло са важни за поддържане на тонуса и доброто настроение. Уникалното СПА-изживяване вече е възможно у дома или на работното място. Екипът на онлайн магазин ни предлага голямо разнообразие от масажори, масажни възглавници, масажни легла и постелки на известната марка Casada, които масажират най-чувствителните точки на тялото и осигуряват отпускане на мускулите, намаляване на болките в ставите, гърба и кръста, освобождаване от тежко главоболие и усещане за истински релакс след стреса натрупан през целия ден.

Масажор Casada

Масажор Casada

Масажните възглавници и постелки са леки, удобни и лесно преносими. Могат да се използват еднакво ефективно в домашни условия, в автомобила и дори във фитнес залата след мускулно натоварване. Масажната постелка Medimat на Casada комбинира китайската техника шиатсу масаж, ролков масаж и вибрационен масаж, които могат да действат в три режима според силата на прилагания масаж.

casada

casada

Модулите за масаж са разпределени така, че да въздействат благоприятно целия гръб, лумбалната област, бедрата и прасците. Функцията „позициониране на ролката” позволява да се избере подходящата позиция на масажните глави за осигуряване на максимална ефективност от избрания вид масаж. Изборът на подходящ масаж, степента на действие и позицията на масажните глави, се осъществява с удобно дистанционно управление. За пълен релакс в домашни условия, след ефективен масаж на цялото тяло, преминете към масаж на ходилата с Canoo III и на главата с Dr. Mind.

Casada Масажор

Casada Масажор

Марката Casada предлага разнообразни уреди, както за почивка и релакс, така и за ефективно мускулно натоварване. В домашни условия може да тренирате ефективно с Power Board и да натоварите мускулите, както в добре оборудвана фитнес зала. Контролираните вибрации активират стимулирането на мускулите и натрупването на мускулна маса, засилват метаболизма, изгарянето на мазнини и намаляването на тегло. В съчетание с подходяща диета, успехът е гарантиран.

Осигурете си здравословен и балансиран стил на живот. Почивката и добрият мускулен тонус са тайната на доброто здраве и високото самочувствие. Разкрийте скритата тайна на марката Casada в онлайн магазин ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!