≡ Menu

5 чифта обувки, които всеки мъж трябва да има

Сигурно сте се замисляли и преди, „Колко чифта обувки трябва да има един пич?”. Всички сме се питали. Да приемем фактите… 2 чифта просто са доникъде, а за 12 броя можем да отнесем някоя подигравка от приятели. Трябват Ви обувки, който ще ви откарат от бюрото до вечерята навън, но и нещо ежедневно за през уикенда или пък за сутрешен крос или разходка из парка. Ето тук направих един малък списък с основните модели вървящи с един правилен гардероб.

1. Ежедневни Боти.

Супер гъвкави, те са най-добрата комбинация от бизнес и ежедневие. Обуйте ги с готин панталон или любимите ви джинси. В кафяво, черно или бежов велур ще можете да ги носите с всякакъв ежедневен аутфит.

2. Оксфорд.

Върховният модел при мъжката мода. Заедно с костюм и вратовръзка, чифт класически оксфорд са задължителни за гардероба на един джентълмен. Дали е нещо официално или просто вечер навън с приятелите те винаги си изпълняват ролята отлично. Комбинирайте ги с интересни чорапи и връзки, един изпипан ансамбъл с който няма да сгрешите.

3. Официални Боти.

Един чифт хубави боти през есента и зимата стават най-добрия Ви приятел. Официалните боти взимат най-хубавите елементи от оксфорда и ежедневните, предлагайте стил и защита от климата.

4. Кецове.

Сега след като разгледахме по-формалните обувки е време да се обърнем към по ежедневните. Не всеки повод има нужда от чифт излъскани оксфорд. С малко подбор, кецове могат да изглеждат също толкова добре. Изразете модерния стил или покажете афинитет към ретро мода с любимите си кецки.

5. Маратонки

Дали обичате да тренирате или не, всеки мъж има нужда от чифт атлетични маратонки. Удобни маратонки, на който можете да разчитате. Те са необходимост за дълги походи или бърз джог в квартала, обувките който ползвате за тренировка са на различно ниво от тези за градските условия. Тези обувки са създадени да бъдат натоварвани, затова стегнете се и почвайте!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!