≡ Menu

Тазгодишното часовникарско събитие от WatchTime New York 2017

WatchTime е удостоявана с редица награди медийна платформа за луксозни часовници, базирана в Ню Йорк. Провежданото от нея събитие WatchTime New York е най-голямото мероприятие за любителите на часовници в Северна Америка. WatchTime кани топ часовникарски марки и партньори да се съберат и презентират техните най-нови проекти пред най-голямата публика от фенове на класните инструменти за време на континента.

Отбележете в календарите: WatchTime New York, който дебютира през 2015 г. и продаде рекорден брой билети за посетители през миналата година, ще се завърне на 13-ти и 14-ти октомври тази година в Gotham Hall в Ню Йорк, на Broadway 1356, а билетите вече са на разположение. Още веднъж, колектори и феновете на часовниците ще могат да видят и пробват часовници от широк спектър от компании и да поговорят с представители на управлението им. Посетителите също ще имат възможност да присъстват на презентации и разговори с други фенове. Близо 1000 любители на часовници присъстваха на миналогодишното издание). През миналата 2016 година 24 часовникарски марки, включително Vacheron Constantin, Omega, Breguet, MB & F, Grand Seiko, Glashütte Original и др. са участвали в изложението, презентирайки най-новите си модели. Списък на марките за тази година ще бъде обявен скоро и ще включва Jaeger LeCoultre-и A. Lange & Söhne.

WTNY започва в петък вечерта с ВИП коктейл, който ще бъде в 17:30-20:30 часа, по време на който участниците могат да посещават изложбите на компаниите производители и да разговарят със специални гости, сред които Аурел Бач от Phillips Auctions и видния колекционер на часовници Jeff Kingston. Билетите за коктейлното партито са на цени $119 и включват открит бар, ордьоври и шведска маса. В събота, часове на шоуто са от 11:00 до 17:00 часа. Този ден Jeff Kingston ще проведе серия от презентации и представяне на изложението, подчертавайки най-интересните часовници. Ветеранът Джо Томпсън журналист, специалист по часовниците, сега сред най-големите редактори на WatchTime, ще се присъедини към други вип личности в часовникарския бранш, участвайки в дискусии, семинари и други разговори лице в лице. Пълен график и подробности ще бъдат обявени скоро на сайта на изложението. Цената на билетите за събота е $ 39 и включва достъп до всички дискусии и семинари.

Събитията за часовници в световен мащаб са много, най-известното и грандиозно от които е ежегодното изложение за часовници и бижута Baselworld, провеждано в Базел, Швейцария. Провежда се в различни дати всяка година, но винаги през пролетта (март, април). Освен интернационалните такива, в много държави се организират и местни в големи градове с традиции. Тъй като често часовниците и бижутата вървят ръка за ръка, много от тези събития за комбинирани и в двете сфери. А и доста производители, особено на дизайнерски брандове предлагат както инструменти за време, така и различни видове украшения със своето лого.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!