≡ Menu

Силиконови часовници

Силиконовите часовници са най-търсеният моден аксесоар за 2013 година. Всеки, който иска да има собствена визия, трябва да има поне един силиконов часовник. Многото навлезли дамски и мъжки часовници на пазара затруднява хората какъв часовник да си закупят. Ние ще ви предложим универсалният часовник за всеки един момент.

Различната цветова гама, която се предлага от този тип часовници, позволява съчетанието им както с официален, така и със спортен тоалет.

Също така този тип часовници са антиалергични и не оказват влияние на здравето на човека, силиконът, използван за направата му е екологично съобразен. Каишката му е изключително удобна и мека. Те са подходящи за всеки вкус и всички възрасти. Можете да зарадвате себе си или любимия човек със силиконов часовник с ярък цвят, който придава допълнителна положителна емоция.

Те са с кварцов механизъм. Корпусът и каишката са напълно сменяеми и ще можете да комбинирате цветовете по ваш вкус и стил на обличане.

Макар силиконовите часовници да са едни от най-нашумелите и желани стоки на пазара, тяхната цена е изключително достъпна за всеки, които желае да притежава поне едно такова бижу.

Препоръчваме ВИ да не се стеснявате и да си вземете от всички цветове, ще можете да ги съчетавате с всяко облекло и настроение.

Бъдете свежи и различни!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!