≡ Menu

Силиконовият часовник

Силиконовият часовник е най-новият бум в модната индустрия. Терминът силиконов часовник е по-общ отколкото повечето хора си мислят. Силиконът е материал, който може да се оформя в почти всички форми и затова с наименованието силиконов часовник наричат няколко вида часовници. Материалът, който се използва за направата на силиконов часовник е вид каучук. Той е топлоустойчив, има ниско тегло (от 40-60 грама) и е антиалергичен.

Силиконови часовници цена

Силиконови часовници цена

Всички тези характеристики се превръщат в плюс за силиконовите часовници. Силиконовите часовници са идеалният вариант за хора с алергии и кожни заболявания към материали като-метал, пластмаса или някакъв вид гума. Силиконовите часовници се наричат още желирани или джели часовници, поради факта, че материалът от който са направени наподобява желе. Тяхната гъвкавост ги прави изключително удобни за носене, дори по време на спорт, защото издържат на топлина и влага. Тези часовници имат стандартните функции, като аларма, хронометър, таймер и календар.

Силиконовите часовници

Силиконовите часовници

Освен всички плюсове, друго предимство на силиконовия часовник е, че е на една достъпна цена и може да бъде купен без затруднения от масовия потребител. Силиконовият часовник е идеалният аксесоар за малки и големи, жени и мъже. Предлага се в голяма цветова база, неутрални, цветни и живи цветове, които задоволяват дори най-претенциозния вкус. Достъпността на този часовник ви позволява да имате достатъчно количество, като по този начин може да го комбинирате с облеклото си и всякакви други аксесоари. Без значение дали се намирате в официална или неофициална среда, съчетани подходящо и в правилния цвят никога не бихте изглеждали нелепо със силиконов часовник.

достъпна цена

достъпна цена

В една бизнес среда например, може да подберете часовник с черна или кафява каишка, а в една по-неформална среда, цвят, който ви дава енергия, когато го погледнете и ви изпълва с хубави емоции. Силиконовият часовник е предпочитан аксесоар особено през летните месеци, заради високите температури и топлоустойчивостта си и заради ярките цветове, в които се предлага и отговарят на подобаващото лятно настроение. Силиконовият часовник е часовник за цялото семейство, за приятелите, за роднините,за малки и пораснали. Отговаря на всички изисквания и изненадва със стил, удобство и цена.

Силиконов часовник цена

Силиконов часовник цена

Колкото и странно да ви звучи, силиконовите часовници се грижат за вашето здраве и за здравето на близките ви, защото обикновено са пропити с отрицателни йони, като по този начин увеличават нивото на енергията и чрез насърчаване на кръвообращението, се намалява нивото на стреса и умората. Ето защо тези часовници са силно търсени от атлети и активно спортуващи хора. Въпреки, че са на изключително достъпна цена, силиконовите часовници са моден хит не само за обикновените граждани, но и за много модни звезди. Може да видите актьорът Дензъл Уитакъл във филма Abduction със силиконов часовник с червена каишка. Друг холивудски актьор, като Джордж Клуни също носи силиконов часовник във филма Burn After Reading.

Силиконови часовници

Силиконови часовници

Интересното при силиконовите часовници, е че имат подвижен ремък и по този начин може да го заменяте с друг цвят, когато поискате, според вашето настроение, повод или облекло. Каишките масово се рекламират от медицински лица, защото са водоустойчиви, лесни за поддържане и почистване, а в съчетанието с цветовете,силиконовите часовници се превръщат в един наистина полезен аксесоар и бижу. Заради всичко изброено до тук и заради много други персонализирани причини, силиконовият часовник се превърна в изключително модерен, удобен и предпочитан от много хора.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!