≡ Menu

Реплики часовници

Да носиш часовник реплика, започна да става все по-популярна мода за мъже както и за жени. Репликите, са имитации на скъпи часовници. Изглежда като идеално копие, но всъщност съвсем малко се различават от оригинала, на по-ниска цена. И една тайна за репликите… Никой няма да открие разликата, без внимателно да го разгледа под лупа.

Да си закупиш часовник реплика, носи много облаги. Такива часовници могат да се закупят на част от цената, която бихте заплатили за оригиналния му събрат, макар че изглеждат идентични. Можете да заплатите стотина лева за качествена имитация на Ролекс, докато истинския струва повече от 10 000 лева. За пъти по-ниска цена, пак ще имате визията и усещането на истински Ролекс висящ от ръката ви. Това е много добър начин ако искате да притежавате страхотен часовник, но нямате финансовата възможност за оригинал.

Друго удобство на часовниците реплика е, че могат да се носят при бизнес запознанства, срещи с клиенти и соарета. Също така могат да са незаменим аксесоар при банкети, официални вечери, танцови забави, опера или пиеса или други културни мероприятия. Репликата ви позволява да изглеждате зашеметяващо, без да влагате цяло богатство в това, а и ако ви бъде откраднат, загубата няма да бъде толкова пагубна, както ако ви бъде откраднат часовник за десетки хиляди лева.

Бихте се запитали, какви са разликите между, часовник реплика и оригинален марков часовник. Защо оригинала струва повече от репликата? Разликата, обикновено може да се открие в малките детайли. Макар и двата – оригинал и реплика, да са визуално почти идентични, материалите използвани при изработката им, са коренно различни. Да вземем за пример защитното стъкло. Защитното стъкло на оригинален Ролекс, е покрито с допълнителен слой предпазващ от драскане на повърхността. Водонепроницаемостта при марковите часовници, също е значително на по-високо ниво..

Репликите често са позлатени във външен слой, докато оригиналният часовник е злато „от игла до конец“. Вътрешните механизми, са изработени от по-висококачествени елементи. Също така, една оригинална марка часовници върви ръка за ръка с доживотна гаранция, което позволява, часовника да бъде предаван от поколение на поколение като наследство.

Въпреки разликите в дизайна и използваните материали в часовниците реплики, все пак е изключително трудно да се забележи разликата, от непрофесионално око. Обикновено, само майстори часовникари биха забелязали реплика, след подробен оглед. Няма нужда да се притеснявате от нищо! Ако не искате да харчете колосална сума пари за стилен часовник, вземете си часовник реплика. Дори и да е реплика, все пак ще остане страхотен аксесоар за дълго време, без излишно харчене на пари.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!