≡ Menu

Прилики и разлики между ламинат и масивен паркет

Полагането на ламинат е далеч по лесно и удобно от полагането на паркет. Дори без да имате нужното образование и познания бихте могли и сами да се справите с монтажа. Самата конструкция и захващащите механизми са така направени, че да могат бързо и лесно закопчавани. В настоящата тема решихме да се спрем и на видовете масивен паркет, на които приличат и много типове от съвременните ламинати.

ламинат

ламинат

Полагане на паркет е свързано с несравним уют и топлина. Както паркета, който е по-стар модел и познат от миналия век, така и съвременния и модерен ламинат са гарант за качество и стил в дома. В случай, че не желаете да правите никакви компромиси с визията на помещенията, то използването и на паркет, и на ламинат трябва да е задължителен компонент в реновиране на дома.

Масивният паркет от край време е известен с качествата си да внася уникален стил и класа. Той е подходящ и за офиса, и за вилата и за апартамента. Не по-лошо място заема ламината. Съвременния заместите на паркета е по-евтин, по-лесен за монтаж и доста качествен, което го прави и много предпочитан. И паркета и ламинат, се предлагат в разнообрази гами, качество и цялостна визия. От тях може да се избира измежду много, като всеки един интериор може да бъде допълнен значително с двата вида подова настилка.
Съществуват ламинати в доста широка гама имитираща, както естествено дърво и масивен паркет, така и състарени типове за подова настилка, така и семпли модели ламинат.
Насладете се на гостоприемство, примесено с елегантност и естетика, всичко това е в цялата същност на страхотен продукт, ламинат, който предлага разнообразие от материали на изработка, сред които използвани, различни състави.

Винаги може да направите индивидуален избор на ламинат за всяка стая в дома, като на пазара може да се докоснете до всякакви разцветки. Голямо предимство на ламината пред паркета познат от миналото е неговата цена, но тя по-никакъв начин не го нарежда към по-слабото качество за подова настилка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!