≡ Menu

Оформяне на скули с помощта на хиалуронови филъри

Оформяне на скули – изкушавате ли се? Навярно поне веднъж в живота си сте искали да бъдете, като филмовите звезди. Те винаги са толкова перфектно красиви, с изразителни скули, с плътни устни и предизвикателен вид. Вярвате или не и вие можете да бъдете такива, това днес се постига лесно, бързо и никак не е скъпо, при това е безопасно. Как? С помощта на съвременна козметична процедура, наречена поставяне на дермален филър. Като заговорим за дермален филър, веднага стигаме и до въпроса – що е то дермалния филър и с какво хиалуроновия е по-различен от колагеновия например? В тази статия ще се опитаме да ви разясним точно тези въпроси, като ви изтъкнем предимствата на този род козметична процедура, за постигането на красота и женственост.

Оформяне на скули, чрез неоперативни естетични методи

Скулите на всяка една жена са различни. Като цяло оформените скули са леко изпъкнали, добре оформени с мек и перфектен външен контур. Не всяка дама, обаче има щастието да се роди с природна красота на максимална степен и понякога скулите ни не са така красиво изразени, както ни се иска. Освен това с възрастта кожата около тях провисва, появяват се вдлъбнати участъци, и въобще формата на лицето ни започва да се губи. Появяват се и бръчки в областите на очите, около клепачите, около устните, в зоната на носа. Първо са леки и фини, а с времето значително се задълбочават. Трябва ни средство, което безопасно да попълни загубения обем на лицето ни и да оформи скулите, които винаги сме искали да бъдат изразителни. Това е перфектния хиалуронов филър, който придава изключително естетсвен обем, запълва бръчките и дори може да уголеми устните ви, за да са по-сочни.

Хиалуроновата киселина е най-важната съставка на кожните клетки фибробласти. Тя е в голямата си част виновника кожата да е свежа, еластична и здрава. Наред с колагена и еластина, хиалурона спомага за подмладяването на кожата по лицето, шията и тялото. Дермалните филъри Перфекта са идеалното средство за оформяне на скули. Хиалуроновата киселина в тях няма животински произход, а е базирана на тази синтезирана в човешкото тяло, само че създадена по изкуствен химичен път. Тези филъри се инжектират безопасно, без странични ефекти и усложнения, дълбоко под кожата, за да създадат омрежена структура от хиалуронова киселина. По този начин контура на скулите  е оформен, а обема е попълнен. Няма нужда от упойка, болка липсва, просто се наслаждавате на естетиката, която винаги сте желали – само, че без операции, рискове, белези и стрес.

Хиалуронови филъри – коя марка да изберем и какво може да постигнем с тях в естетиката на лицето?

Вече стана ясно, че хиалуроновите филъри са идеалния помощник, за  оформянето на едни характерни и естетсвени скули. За, какво друго обаче можем да използваме един хиалуронов филър? Също, както колагена в био стимулаторите, като Еланс, така и хиалуроновата киселина в дермалните филъри Перфекта – стимулира регенерацията на кожните клетки. Поставянето в дълбокия подкожен слой на филъра, предизвиква съединителната тъкан активно да произвежда хиалуронова киселина, която се усвоява в големи количества от кожните клетки. Освен това здравата и силно омрежена структура, която директно се вкарва под кожата, прави външния изглед на контурите на лицето – значително по-гладки, по-меки и по-естествени при това. Освен оформянето на скули – попълването на бръчки, уплътняването и уголемяването на устни, както и цялостното скулптиране на контура на лицето – са възможни с помощта на един хиалуронов филър.

Когато заговорим за антиейджинг, за подмладяване, заличаване следите на времето и така нататък – естетичните лазери също са добрия избор. Само, че при тях ефекта се появява плавно във времето. Моменталния ефект и то с естествен произход, може да се търси единствено от един дермален филър. Постигането на обем и деликатни извивки се получава, благодарение и единствено на хиалуронови филъри, които са незаменими, когато искаме оформени деликатно скули или прелестни обемни устни. Самочувствието е въпрос на красота и красотата е въпрос на самочувствие – а самочувствието и красотата са синоним на марката хиалуронови филъри. Изберете качество, което няма да ви подведе, изберете непреходната красота и оформете скулите си, както искате благодарение на един хиалуронов филър – пълен с магическа красота.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!