≡ Menu

Няколко почивни дни, прекарани в Смолян

Дните стават все по-топли, а желанието да прекарваме времето си навън става все по-голямо. Проблемът обаче е, че до болка познатите ни улици някак си не предизвикват интереса ни. Разходката из родния град съвсем не звучи така привлекателно, както опознаването на някой друг град, който до сега не сме посещавали. Ако и Вие изпитвате желание да се разходите по непознати улици и да видите нови и красиви места, то трябва да знаете, че Смолян е една от най-подходящите дестинации за целта. Красивия южен град ще Ви спечели с красивите си гледки, с гостоприемството си, както и с любопитните си забележителности.

Къщата в Смолян, която ще Ви подслони

Никак не са малко развлеченията и местата, които да разгледате. Няма да има нужда да се притеснявате и за настаняването си. Градът предлага множество възможности за настаняване. Една от най-добрите сред тях е например Къща за гости в Смолян. Още името ѝ ще Ви подскаже, че тук ще откриете великолепна гледка. Планинското разположение на града е сред неговите големи предимства. На него се дължи и прекрасния изглед, на който ще се любувате от тук. Но, разбира се, това не е единственото, което това приветливо място ще Ви предложи. Елегантното обзавеждане и всички предвидени екстри ще се погрижат за приятния Ви престой.

Разходка и забележителности в Смолян

Разходката из града също ще е много интересна. Тук има множество църкви, които често будят интереса на посетителите. Няма как да не Ви допадне и възможността да се насладите на красотата на великолепните възрожденски къщи в града. Някои от тях също са обявени за забележителности – такива са например Мерамовата къща, Сариевата къща, както и още много други. Интересна за гостите на града е и Медникарската чаршия. Всички тези любопитни места ще можете да видите с очите си. А за комфорта и доброто Ви настроение ще се погрижи Къща за гости в Смолян.

Да прекарате няколко почивни дни в обстановката на нов и непознат град ще е истинско приключение и чудесен начин да разнообразите ежедневието си. Смолян е кътче, което определено ще Ви очарова с красотата и гостоприемството си. Да организирате семейна екскурзия до тази дестинация ще е отлично решение – тук малки и големи ще прекарват времето си страхотно, а и възможността да се насладите на няколко приятни дни с близките си, определено не е за изпускане!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!