≡ Menu

Не правете компромис с качеството на вашите мебели за сметка на средствата ви!

Честите релации в температурата и влагата на въздуха в банята изискват прецизен избор на мебели от устойчиви и висококачествени материали.

Добре планираните проекти, както и последователното, стриктно спазване на технологията за реализирането им гарантира дълъг живот на вътрешния интериор. Особено важен е материалът, от който са направени корпусът или основата на мебелите за тяхната амортизация.

Не се доверявайте на производители с ниски изисквания, които например използват невлагоустойчив материал, наподобяващ дърво. Най-добре може да се ориентирате по цената и бързо да предотвратите тази грешка.

Предпазващ от неблагоприятните условия в банята е гланца на повърхностите, който освен да бъде устойчив на влага да е и на надраскване, пързаляне, напукване или ронене. Напоследък някои фирми, с незадоволителни стандарти на качество, предлагат имитираща по-евтина алтернатива, чрез ПВЦ фолио. Фирмите с доказано качество като нашата са на ясно, че само след използването на специален лак с влагоустойчиви свойства гарантира защитата от водата на повърхностите. Най-добрия производител, специалист в сферата на обзавеждането на бани знае колко е важно лаковете да са от висок клас за оптимална протекция.

Изискайте най-доброто – двукомпонентни водоустойчиви полиуретанови лакове, а ако след намокряне мебелите ви не възвръщат първоначалната си форма или се раздуят, сте в правото си да направите рекламация. Вътрешната, задната и долната част на мебелите са подложени дълго време на конденз и има риск от плесен или мухъл. При известните мебели за баня от нас те са отделени и нямат пряк контакт с намокрящата се страна. Пантите на мебелите от българския бранд са с най-високо качество, вратите и чекмеджетата са правилно и точно регулирани.

Когато стигнете до етапа за избор на мебели за баня си отговорете на въпроса кой и как ще я ползва. Съществуват различни стандарти за баня, свързани с нейното предназначение.

Ако семейството е с деца, желателно е да има вана, вместо душ кабина.

Надяваме се, че с тази статия сме успели да Ви помогнем.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!