≡ Menu

Масивни интериорни врати – солидни и с добра визия

Интериорните масивни врати са предпочитани, защото се правят от масивна дървесина, която се слави с многото си предимства. Те често се произвеждат по поръчка, когато става дума за нестандартен размер, за да могат да отговорят на отвора, в който ще бъдат монтирани.

Масивните вътрешни врати допринасят за намаляване на топлинните разходи в дома, тъй като осигуряват по-добра изолация, благодарение на което температурата в стаята се запазва особено ако вратата има качествена рамка. Масивното дърво притежава и звукоизолиращи свойства, което е полезно за семейства с много членове. С масивната врата осезателно ще намалите външния шум и ще си гарантирате повече спокойствие и уют.

Масивните врати запазват добрата си визия за дълъг период от време. Придават луксозен и сериозен вид на помещението, където се монтират. Те са значително по-издръжливи и здрави от вратите, изработени от други материали. Не напразно и цената им е доста по-голяма, но тази инвестицията се изплаща във времето.

Масивните врати са по-сложни за преодоляване от крадци, поради което се предпочитат като външна или вътрешна врата. Така, ако успеят да проникнат в жилището през външната врата, а вътрешните са заключени, крадците ще се затруднят да осъществят плановете си.

Масивните врати имат до известна степен защита от огън, но ако държите вратата ви да е пожароустойчива, то тогава би било добре да потърсите съвета на специалист.

Разнообразие от декори
Масивните интериорни врати може да се произведат от различен тип дървесина, с разнообразни декорации и цветове. Лесно е да намерите подходящия модел и цвят, които ще допълнят интериора на жилището ви.

Сила и здравина
Масивните вътрешни врати са изключително устойчиви, а това е голямо предимство. Те ще ви служат вярно години наред, няма да забележите напуквания и надрасквания. Не се допускат и дупки или назъбвания, които често се появяват при другите видове врати при случайни инциденти, като например невнимателно преместване на мебелите. Добрите аксесоари за вратата – дръжки, панти и т.н. – са също от решаващо значение за добрия външен вид и нормалното функциониране на вратата.

Определено масивните врати са с висока цена, но качеството, което предоставят и дългият им живот, са добра причина да изберете точно тях. Не правете компромис с качеството и добрия външен вид. Интериорни врати не се купуват всяка година. Мислете с перспектива и обзаведете жилището си качествени мебели и врати.

Разнообразни модели масивни врати може да разгледате в сайта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!