≡ Menu

Луксозното бельо на марката LEILIEVE

LEILIEVE by Manicardi е италианска марка номер едно за производство на луксозно дамско бельо. Дори в самата Италия, ако потърсите бельо с марката LEILIEVE, ще го откриете само в най-представителните и скъпи магазини. Тази марка е непозната за повечето италианки, дори от средната класа.

Това е най-качествената, най-луксозната и респективно – най-скъпата марка италианско дамско бельо, предлагана на пазара на луксозно дамско бельо в България.
Марката LEILIEVE by Manicardi, предлага есенно-зимна и пролетно-лятна колекции. Това са две колекции от така наречената „мода“. Моделите, предлагани в тези колекции след изчерпването си, не се произвеждат повторно. Ако си купите сутиен LEILIEVE 9714 от колекция пролет-лято 2014, не пропускайте да добавите към него и бразилиана 9754, за да бъде комплектът ви пълен, а визията – перфектна. След време може да се окаже, че е невъзможно да откриете подходящата прашка, бразилиана или слип, поради изчерпването им.

Може да се каже, че моделите са уникални в границите на колекцията.
Вариантите да попълните комплекта си, освен маратона из луксозните магазини са и сайтовете за луксозно дамско и мъжко бельо.
Познавайки марката и оценявайки нейните качества, спокойно може да поръчате модел с размер, отговарящ на вашите мерки. Всички сутиени на LEILIEVE by Manicardi имат четири, а не три степени на закопчаване на гърба. Италианците са известни с перфекционизма си – ако вашият размер е 70/В, то вие носите сутиен с Tg.2. Ако обаче гръдната ви обиколка е 65 и чашката В- т.е. 65/В и избраният от вас модел е с подплънки, дори малки, пак може да си поръчате Tg. 2 – благодарение на четири степенното закопчаване, ще се чувствате прекрасно.

LEILIEVE предлага и колекция Класика. Моделите в тази колекции се произвеждат дълъг период от време, и ако сте си купили сутиен LEILIEVE 800, но не сте намерили бразилиана LEILIEVE 802 с вашият номер, то може да я потърсите след месец отново – когато складовете зареждат нова стока, или да я поръчате веднага в сайт за луксозно дамско бельо.
Класическите колекции се предлагат и в „класически“ цветове – бяло, черно, шампанско, а модел 996 се предлага и в наситено синьо.
В моделите от пролетно-летните и есенно-зимните колекции, цветовите комбинации са безкрайни, а самите модели – невероятно женствени.

LEILIEVE by Mаnicardi е италианска марка за луксозно дамско бельо, която е известна с пестеливото си използване на дантелата. В моделите на LEILIEVE дантелата присъства по-често като принт върху сатена, отколкото като акцент. Колкото марката INFIORE се отличава с богатото си на дантела луксозно дамско бельо, толкова LEILIEVE с – умереното й използване, благодарение на което бельото е с много висок стил и лукс.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!