≡ Menu

Лаптоп Acer Aspire E1-531-10006G50Mnks

Лаптоп Acer Aspire E1-531-10006G50Mnks ни изненадва със своите 6GB (RAM) DDR3 оперативна памет и не само с това.

Лаптопа е черен на цвят, с много приятен дизайн, екрана е лъскав, размерът му е 15.6″ инча, а резолюцията е 1366 x 768, има инсталирана операционна система, която има доста предимства Linux, добре е предпазена от вируси, а по принцип това е доста голямо предимство, като знаем колко често се опитват да ни заразят с всякакъв зловреден софтуер, което на практика е доста срещано и е голям проблем.

Acer лаптоп

Acer лаптоп

Процесорът е Интел Селерон  1000M (2M Кеш, много добра скорост от 1.80 GHz), и на този модел видео контролерът е от Intel® HD графична карта, която няма собствена памет, а е споделена от общата оперативна памет. Има доста голям хард диск, който е с големина 500 GB типът му е  SATA. USB портовете са три на лаптопа и са напълно достатъчно да се включат много различни USB  устройства, скоростта е 2.0. Мрежова карта със скорост от 10 до 100 Mbps тип LAN карта за кабелен интернет. DVD Super Multi, което чете и записва. Безжична карта, с нейна помощ можете да си направите домашна мрежа 802.11 b/g/n, позната като Wireless LAN карта.

E1-531

E1-531

 

Вградена видео камера с която можете лесно да си направите снимки и да си записвате кратки клипове 1.3 MP. Към лаптопа естествено има и вграден микрофон за да може да провеждате разговори от Skype, Google Talk и много други аудио програми. TV изход  тип HDMI за да може да включите вашият телевизор и да гледате на голям екран със страхотно качество вашите видео записи. Удобен четец за карти, който позволява лесно да се прехвърлят снимки от камера, мобилен телефон и много други устройства които ползват този тип карти.

 

Acer E1-531

Acer E1-531

Литиево йонна батерия с 6 части, която издържа максимално 4.30 часа, но при другите модели на Acer от по-нисък клас е до 4 часа, а тук е 4.30 часа, което е с 30 минути повече.  Кратко резюме за предимствата и параметрите: Лаптоп модел Acer E1-531 върви с ПОДАРЪК мулти функционална мишка Prestigio предоставена от Notebook.bg, мощен двуядрен процесор на разположение 6GB (RAM) DDR3 това е много оперативна памет, за да можете да играете игри, които използват по-тежки приложения.

 

Acer

Acer

Acer E1-531 е създаден да бъде лесно преносим и много функционален компютър, той е създаден от фирмата Acer за широка употреба и покрива всички стандартни. Работи с различни  офисни приложения – всички формати документи, с лекота се използва за Интернет и вашата електронна поща. С него може също да се забавлявате, като играете различни видео игри, провеждате видео разговори чрез Skype, да слушате музика, да гледате любимите си филми.

 

Acer E1

Acer E1

За да може това да ви носи страхотно изживяване, използвайте HDMI порта, свържете го с вашия телевизор, или звукова уредба, насладете се на страхотната картина и кристално чистата музика. Ако това покрива всичките ви нужди, този Acer E1-531 е точно за теб и е правилния избор на супер цена. Ще получиш лаптопа си с безплатна експресна доставка, която важи за  цялата страна! Има дълъг гаранционен срок за Acer E1-531, който е 2 години.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!