≡ Menu

Калъфи и Аксесоари за iPhone 7

Аксесоари за iPhone 7

Какво прави един калъф удароустойчив за iPhone 7?

С какво бихме могли да предпазим iPhone 7? Удароустойчивият калъф е надеждна и сигурна защита за новия модел на Apple iPhone 7. Разгледайте калъфите за iPhone 7, които предлагат в сайта ни.

Той представлява калъф от качествени материали, например поликарбонатен калъп, служещ за твърда черупка, а отвътре подкрепен с мека силиконова повърхност, която умело поема ударите, също и добре омекотява и уплътнява „леглото“, където поставяме телефона.
Изработването на калъфите е прецизно, като има точно поставени отвори, съвпадащи с функционалността на смартфона – абсолютно всички бутони, характеристики, портове, входове и изходи на телефона са с отвор, точно съответстващ на мястото. Дори камерата е с перфектен отвор, даващ възможност за прецизно снимане на широк диапазон, дори с включена светкавица.

Друга функционалност в устройството на тези удароустойчиви калъфи е характерна особеността „Edge”, която се състои в издадени ръбове на калъфа по-напред от ръбовете на телефона. Това означава, че iPhone 7 е с предпазен дисплей от съприкосновение и допир с други твърди повърхности, той не може да падне върху екрана си, нито при оставяне върху маса или плот, няма начин да се одраска.

Защо имаме нужда да ползваме удароустойчиви калъфи и задължително ли е да го имаме за новия ни iPhone 7?

В ежедневието си и воденето на динамичен начин на живот, правим много неща едновременно, като например воденето на разговор по телефона и бързане по стълби, сред тълпа от хора по улицата или носене едновременно на много багаж, много лесно бихме могли да изпуснем новият си и скъп iPhone 7, затова много по-лесно би било да предотвратим неговото удряне, чупене, спукване на повърхността или разглобяване на много части, които хвърчат във всички посоки.

Този вид калъф, предназначен за iPhone 7, е подходящ за решението на всички тези проблеми. Всяко едно изпускане на телефон върху твърда повърхност е опасност за чупене, сътресения на устройството, драскотини и разглобяване, но благодарение на удароустойчивият калъф, всички тези щети са предотвратени.

Удароустойчивият калъф има функционалността “Shock Absorbent”, която се състои в абсорбиране или омекотяване на удара. Точно заради меките силиконови подплънки от вътрешната част на „предпазната черупка“, ударът се разсейва и силата на взаимодействие се свежда до минимум. Силно уплътненият калъф доста удобен и полезен. Но в същото време той не с тромав вид, даже напротив – има много елегантни и стилни модели, които биха дори разкрасили вашия нов iPhone 7.

Как се ползва удароустойчив калъф и колко ефективна е неговата полза?

Удароустойчивият калъф за iPhone 7 се слага на телефона и без проблем можете да използвате телефона си, без да го премахвате от него. Той е проектиран така, че да създава комфорт и удобство, можете да ползвате всички негови функции, също така и да правите снимки и видеозапис с камерата, благодарение на всички изрязани отвори.

Къде да намерим удароустойчив калъф?

В нашата директория на страниците на сайта можете да разгледате предложенията ни за удароустойчивите калъфи за iPhone 7. Разполагаме с богат избор, който би задоволил всеки вкус и предпочитание.

Всеки удароустойчив калъф ли си пасва с вашия iPhone 7?

Удароустойчивият калъф за iPhone 7 е специално създаден за него, което означава, че е съвместим само и единствено за него. Единствено той съвпада с всичките характеристики и функционалности на телефона, затова е търсенето на удароустойчив калъф е улеснено – търсете с неговото име. Това ще ви спести много несъответствия в различните стандарти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!