≡ Menu

Как да създадете гардероб, който да заобичате

Повечето от нас вероятно нямат мечтания гардероб, а други активно са разочаровани от дрехите в ежедневно. Но не трябва да бъде така! Има начини да си направите мечтания гардероб дори с ограничен бюджет.

Предлагаме ви седем съвета за гардероб, който да заобичате, защото често се случва това.

  1. Отървете се от всичко, което не носите

Опростяването на живота, препоръчва първо да изхвърлите всички дрехите, които вече не носите повече от един сезон. Направете физически списък на това, което имате, преди да започнете чистката. Помислете за обещанието ще нося “някой ден”.

И ако не сте сигурни, използвайте трик за дрехи. Завъртете всички закачалки в гардероба да сочат към вас (по погрешен начин). Когато облечете нещо, върнете го обратно с куката по нормалния начин. След шест месеца всяка закачалка, която все още е изправена в грешната посока, държи елемент, който не сте обличали нито един път. Тогава тя е готова да замине в чантата за дарения.

  1. Изграждане на основите

Компилация от добре балансиран гардероб предполага фокусиране върху основите. Уверете се, че имате неща като чифт черни панталони, универсални клани и основни блузи, които да служат в различни ситуации еднакво добре. По този начин ще можете всъщност да изграждате екипировки, вместо просто да притежавате тон от несвързани елементи.

  1. Купете само неща, които вървят с това, което вече притежавате

Преди да си купите нещо (ризи, панталони, обувки, портмоне – всичко), помислете за това, което вече притежавате, с което можете да го съчетаете. Ако това е отделен елемент, не го купувайте.

  1. Знайте какво да търсите

Когато сте излезли за конкретна дреха или комплект, костюм, не се подмамвайте от промоциите и намаленията на други дрехи в магазина. Това, че са много изгодни оферти не е решение за гардероба и бюджета ви.

Спестете парите за тенденциите, които наистина заслужават внимание и които ще се превърнат във фокус на вашето облекло.

  1. Избягвайте усложнени текстури

Твърде многото мъниста или текстурирани модели, крещящи цветове не си подхождат с повечето неща в гардероба. Само защото са евтини не е оправдание да ги купувате.

Няма причина да мразите всичките си дрехи – особено когато има достъпни за създаване стилове и сплотен гардероб. Сега е моментът да започне останалата част от модерния си живот!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!