≡ Menu

Инструменти от TOPTUL

Инструменти с класически дизайн от TOPTUL

TOPTUL е една от водещите марки, произвеждащи инструменти. Фирмата се занимава с производство както на автоматизирани и ръчни инструменти за професионалисти, така и на автоматизирани инструменти и ръчни инструменти TOPTUL за хора, които нямат професионални умения, но имат интерес в тази област. Такива хора са например домашните майстори и любители на тема поправки. В България продуктите на този производител (TOPTUL), както и на цялата ROTAR GROUP се продават от малко фирми, а едната от тях е фирмата ни специализирана за продажба на инструменти.

инструменти TOPTUL

инструменти TOPTUL

Откъде идва името на компанията TOPTUL?

TOPTUL идва от абревиатурата TOP TOOL, което означава най-добрите инструменти. Всъщност това не е някакво безсмислено словосъчетание, защото през 30-те години съществуване и работа фирмата е показала, че е много сериозен производител и има водещи позиции на почти всички световни пазари. Фирмата TOPTUL, както и ROTAR GROUP са прочути с високото качество на своите продукти и услуги, особено на своите инструменти.

Самите производствени мощности на компанията и нейните партньори са наистина огромни. Те са разположени в Китай и Тайван и многократно печелят награди за най-добри производители и иновативни продукти. Корпорацията има огромен опит както в простото производство, така и в разширеното такова. Постоянно се вграждат нови технологии, които не само подобряват ефикасността на производствените машини, но и ги правят енергийно по-ефективни, а разработените продукти излизат с по-високо качество и на по-ниски цени. Всичко това се постига със страхотна организация и добър мениджмънт на производствените процеси.

TOPTUL инструменти

TOPTUL инструменти

TOPTUL днес може да предложи пълен спектър от всякакви професионални и специализирани инструменти TOPTUL по целия свят. Както казахме по-горе, компанията не спира да инвестира пари и усилия в иновации и е компания, ориентирана към качеството, а не към количеството. Компанията работи със сериозни партньори по целия свят и е изключително мощна бизнес организация с голямо влияние в индустрията. Продуктите на фирмата се продават в цяла Западна и Източна Европа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!