≡ Menu

Защо да учим английски със сугестопедия

Сугестопедия е метод, който обединява педагогика и психология в едно с цел, да усвоите даден учебен материал. В днешни дни много български граждани, предпочитат да учат испански, френски, немски или английски език именно чрез системата на професор Георги Лозанов, която се прочу в цял свят.

Ако се запишете на курсове по английски език със сугестопедия няма да видите някаква огромна разлика от класическите уроци. Въпреки всичко тук съществуват собствени закони, които отделят метода от стандартните дисциплини. Така например при сугестопедичния курс се извършват сеанси тип хипноза предизвикващи желанието на курсиста, да усвои задачите.

Сугестопедията гласи, че всеки човек има заряд от енергия, която може да му помогне за осъществяването на една или друга цел. Вярвайки в това едни от най-добрите специалисти в България създадоха школата Алегро Виваче научила хиляди български граждани на чужд език.

Учебният сугестопедичен център отвори врати в София, Пловдив, Бургас, а скоро и във Варна. Десетки желаещи посетиха залите на школото, за да разберат що е то сугестопедия и има ли тя почва у нас. След кратък диалог с преподавателите много момчета, момичета, мъже и жени записаха курсове по английски, италиански, френски и други.

Успехът на сугестопедията е възможен само ако учащият даде всичко от себе си в името на избрания от него предмет. В случай, че курсист се отнася небрежно към материала, то по-добре въобще да не започва обучението, защото то няма да бъде ефективно.

Финални думи от автора:

Системата на професор д-р Лозанов разчита на вътрешно аз на човека, силата на волята, любовта и емоцията. С други думи казано ако вие искате, да научите нещо на всяка цена, то това ще стане, разбира се, с помощ от специалистите по сугестопедия. В случай, че искате повече информация по тези въпроси се присъединете към нашето голямо семейство. Желаем ви успехи от цялото си сърце!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!