≡ Menu

Дамски часовници – определят характера

Дамските часовници са задължителен аксесоар и добавка към облеклото на една дама.

Все по-често се забелязва тенденцията жените да съчетават цвета на обувките си с цвета на часовника.

Днешният пазар е залят от най-различни модели дамски часовници – от класически до най-екстравагантните и крещящи стилове. Всеки един от тях определя характера на нежния пол. Ако обърнете внимание на часовника да една дама,той несъмнено ще издаде част от нейния характер.

Успешните жени обичат класическите часовници, особено скъпите. Тези дами ще се отличат с целеустремеността си и дисциплинираността си.

Екстравагантните часовници се харесват от оригиналните личности. Тези жени обичат да се веселят и имат известна доза хумор. Очаквайте неочакваното.

Часовници с квадратна форма се носят от представители на нежния пол, които се открояват с педантичност и точност. Те ценят стабилността.

По овалните форми си падат романтичните натури. Жени, които са сантиментални и наивни, открояват се със своето голямо сърце и винаги отворени за нови приятелства.

Правоъгълните часовници са два вида : хоризонтално и вертикално разположени. Първия тип се харесва от консервативни жени, които не обичат промените, но за сметка на това са доста търпеливи и упорити.

Вторият тип избират честолюбивите и амбициозни натури. Те са много добри партньори и мразят конфликтните ситуации.

Асиметричните часовници показват дамите, които рядко постигат целите си. Представителните на нежния пол са много емоционални и имат доста добре развита интуиция. Имат нестандартен начин на мислене,а това им позволява да се справят с какви ли не ситуации.

А ако жена няма часовник? Това не означава, че е безгрижна, че не е зависима от времето. Най-вероятно не се интересува толкова от модата и последните тенденции.

Часовникът, това огледало на женския характер, е повече от горещ тенд.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!