≡ Menu

Всичко за модерните бебешки креватчета

Също както бебешката количка, едно от първите неща, които съпътстват подготовката за вашето бебе, е избора на най-доброто измежду стотиците бебешки креватчета, предлагани на пазара. Всеки родител желае креватчето да е удобно и да осигури спокоен и пълноценен сън на детето. Днес на пазара се предлагат множество модели бебешки креватчета в най-различни цветове и най-разнообразни дизайни. Можете да ги закупите в комплект с цялата детска стая или пък отделно по начин, който да се вписва с останалите мебели във вашия дом.

За дизайна на модерните креватчета

Много от съвременните бебешки креватчета са проектирани по хитър начин, така че да могат да растат заедно с вашето бебе и да изпълняват различни функции. Така например, почти при всеки модел можете да регулирате нивото на подматрачната решетка. Когато бебчето е малко и все още не може да сяда само в леглото, можете да се възползвате от по-високото ниво на креватчето. Така ще ви е по-лесно да вдигате и да поставяте вашето бебе обратно в него. Когато бебето поотрасне и започне да сяда и да се изправя само, трябва да смъкнете нивото на леглото, за да осигурите неговата безопасност. Дори тогава, ако решетката е регулируема, можете да се възползвате да я смъквате в по-ниско положение за повече удобство при взимане на детето. Някои модели бебешки креватчета разполагат с две, а други – с три нива на подматрачната рамка.

Много от предлаганите на пазара са бебешки креватчета тип люлка, т.е. – можете да люлеете бебето докато заспи. След това можете да застопорите люлката от съображения за сигурност и с цел да осигурите пълноценен и необезпокояван сън на вашето дете.
Модерните бебешки креватчета са добра инвестиция, тъй като много от тях могат да се трансформират впоследствие в юношески легълца и дори в бюра. Техните точни размери можете да намерите в описанието към всеки от продуктите. Това е много удобен и изгоден вариант ако желаете с една покупка да си осигурите спокойствието за десетина години напред, а дори и повече.

Също така, ако мястото ви е ограничено или не ви се ще да купувате отделно шкаф и повивалник, някои модели легълца се продават с вградени към тях чекмеджета и шкафче, върху което е поставен удобен повивалник за бебето. По този начин можете да сте сигурни, че разполагате с всичко важно и необходимо за преобличането на вашето дете на едно място.

Всички бебешки креватчета са изработени от безопасни за здравето на детето материали и са съобразени с неговия растеж и развитие. Можете да разгледате голямото разнообразие от легълца, които предлагаме в магазин ни и да придобиете представа кое от тях ще бъде най-удобно за вас и вашето бебе.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!