≡ Menu

Какви са ползите от съвременните базални импланти?

В тази статия ще пишем за базалните импланти познати и под името BOI импланти. Те са една стоматологична новост, която помага за бързото и безболезнено лечение на обеззъбени пациенти, които търсят начин да върнат усмивката на лицето си, както и да се хранят спокойно. Решихме да пишем за големите ползи от базалната имплантология, за да ви дадем изход от ситуацията с липсващите зъби.

На първо време ще отбележим, че благодарение на съвременните базални зъбни импланти се постига страхотен ефект за по-малко от пет дни. Бързината на лечение ще ви спести пари, тъй като при конвенционалните импланти е наложително да присъствате в стоматологичния кабинет по-често заради дългите процедури целящи приемането на чуждото тяло от организма.

BOI имплантите се приспособяват веднага и не е нужно никакво изчакване. Поставят се в кортикалиса, който се явява като най-твърдата кост на зъбите, като това ви гарантира значително подобряване на дъвкателната способност и в същото време не се допуска попадането на части от храна под зъбните протези, което често предизвиква дразнения.

Другата голяма полза на базалните импланти е, че помагат на пациенти с пародонтоза да се върнат към нормалния начин на живот. Веднага след интегриране на имплантите заболяването изчезва и се преминава към поставяне на новите зъби. Базалната имплантология е помислила и за пушачите застрашени от опадане на зъбите, така че и те могат да се възползват от  модерната терапия.

Самият дизайн на BOI имплантите е много гъвкав и заради него се постигат високите резултати, за които споменахме на горните редове. Здравината на продукта идва от титаниевата сплав, от която са изработени имплантите. Точно този материал е в основата на успеха им, така че можете да им гласувате пълно доверие. Разбира се, всичко си има цена, но тя не е толкова висока, за да не инвестирате в красивата ви усмивка и здравето си.

Но, както се казва всеки може да прецени дали базалните зъбни импланти са по вкуса му или ще предпочете друг вариант за възстановяване на зъбите си. Ние бяхме длъжни да отбележим предимствата на базалната имплантология, защото сме сигурни в нейното полезно действие за пациентите. На последните им желаем много здраве и успехи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!