≡ Menu

Top съвети за почистване на баня

Банята е едно от местата, които задържат най-много микроби. В резултат на влажна и тъмна среда, на тези места се образуват мухъл, плесен и гъбички. Всички те могат да предизвикат различни заболявания или да създадат неприятни миризми.

Направете вашата баня бляскава и чиста. Навярно знаете вече, че банята е едно от местата, където се задържат най-много микроби. Места като гъби, четки, поставки за сапун и т. н съдържат най-много микроорганизми, Е добре да затова правите редовно и обстойно почистване на английски апартаменти.

Има редица препарати и инструменти, които могат да са от голяма полза за цялостното почистване на бани, ето някои топ съвети и трикове, които да улеснят процеса по хигиенизиране:

Природни продукти и редовно почистване – има множество естествени продукти, които стриктните домакини са открили още преди години. Сред тях с доказани качества и състав са оцет, сода за хляб, лимонена киселина (лимонтузу) и др.

Почистване на банята е необходимо факт от живота, а за тези от нас, без лукса на редовен по-чист под, може би е време да осъзнаят жизненоважната чистота а една баня. Започнете със задълбочен скраб за да си гарантирате, че е пенлив и по-чист под.

Преди да започнете може да си осигурите комплект гумена ръкавица и да получите максимума от вашата голяма чистота.

Природни продукти работят добре

Много райони за баня могат да се почистват с натурални продукти, за да се избегне излагането на химикали, да се спестят пари за търговски продукти.

Огледалата ще изглеждат чисто нови с комбинация от вода и оцет. Такива се избърсват с вестник или стари парцали. Същата схема може да чисти плочки, дръжки на вратички и шкафове, както и сапун за качествено измиване. Използвайте сода за хляб и вода направени на паста. Това е добър абразив за по-трудната за премахване мръсотия.

Обърнете специално внимание на душа

Сапунът може да остави грозна следа, ако не се измие идеално, но може и да премахва редица гадни микроби и бактерии, включително някои, които водят до заболявания. Премахвайте кондензацията от повърхности след душ и оставяйте отворени прозорците редовно до по-ниски нива на влажност в помещението.

За да направите дълбоко почистване, започнете с бял оцет. На равни порции оцет и вода, оставени за една нощ ще доведат до по-чисти и дезинфектирани повърхности, а на сутринта изплакнете. Измийте завеси и обвивки в пералнята на по-висока температура.

Паста от дестилиран бял оцет и сода за хляб може да се приложи за врати и се оставя да седи в продължение на един час, за да отстрани упоритите петна. След това се изтрива с микрофибърна кърпа.

Почистване на фугите става най-лесно и ефективно със стара четка за зъби. Фугата може да се почиства с варов разтвор и белина. Прочистете обезцветени области и изплакнете добре. Това осигуряване на стаята е добър външен вид и проветрено.

Надяваме се тези съвети да са били от полза, когато ви Не трябва а извозване на английски стари мебели или изхвърляне на английски отпадъци от и майстори строителни работи може да ни потърсите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!