≡ Menu

Tissot – стилни и класни часовници за изтънчени клиенти

Историята на швейцарския производител на часовници Tissot започва през 1853 година. Екипът на компанията постоянно работи по подобряване на механизмите на ръчните часовници, разработването и представянето на нови функции и използването на нови материали в производството. Tissot много пъти е печелила награди заради своите иновативни решения в тази област. От 1998 година марката заема най-голям дял от групата от швейцарски компании Swatch. Независимо от факта, че използваните в производството модерни технологии са достатъчно добро предимство на Tissot, то това не е единственото преимущество на компанията. Моделите й се отличават с елегантност и класа.

часовници Tissot

часовници Tissot

През 1999 година тя представя колекцията си T-Collection – включва часовници с правоъгълна форма на корпуса, изработен от неръждаема стомана, и с метални верижки. Тези модели бързо стават популярни. Днес марката Tissot е символ на прецизност, гарантирано качество и надеждност. Заема значимо място на швейцарския пазар на часовници и произвежда около 2 милиона часовника годишно. Хронографите с тази марка са оборудвани с най-нови технологии и швейцарски механизми. За да увеличи продажбите на своите продукти, компанията организира презентации в редица държави по света. Сега Tissot е водеща марка и предлага часовници от средния ценови клас.

tissot

tissot

Това е един от малкото производители по света, които могат да предоставят на клиентите си модели, които са плод на швейцарската прецизност, майсторство и иновативност и същевременно се продават на разумни цени. Компанията е с дългогодишна история и привлича вниманието на много клиенти, ценители на висококачествените часовници.

Tissot часовници

Tissot часовници

Тя се е утвърдила през годините, защото предлага модели с изчистени дизайни, които допълват излъчването за лукс и класа на своя собственик. Сред тях има и по-спортни модели хронографи, часовници с тахиметрични скали. Те са изработени от висококачествени материали и биха зарадвали почитателите на активния начин на живот.

часовници Tissot цена

часовници Tissot цена

Същевременно компанията радва и феновете на часовниците с по-класическа визия, защото им предлага модели, изработени от висококачествена стомана, с устойчиво на надраскване покритие. Всеки от тях успешно би допълнил тоалета на притежателя си и може да направи добро впечатление при носенето му по време на официални събития. При всички положения часовниците с марка Tissot са наистина елегантни продукти, които биха били ценен и атрактивен ръчен аксесоар за всеки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!