≡ Menu

Stihl – избор на моторен трион

За да направите рязането на дърва по-лесно, по-бързо и да Ви достави по-голямо удоволствие, използвайте качествените моторни триони с марката Stihl, с които ще свършите работата за нула време. Всички машини на Stihl се отличават с високо качество, икономичност и ниско ниво на вредни емисии на двигателите, благодарение, на което те са надежден инструмент, на който винаги може да разчитате. Преди да закупите моторен трион на Stihl трябва да си изясните няколко няколко основни моменти:

Има ли значение размерът?

Помислете над това, колко дълга шина Ви трябва – шина с дължина 30 см. може да пререже дърво с дебелина до почти два пъти от диаметъра му – или поне около половин метър.

  1. Колко мощен моторен трион Ви е нужен? Всеки избира машината според мощността и предпочита по-голямата мощност, но по-голямата мощност се контролира по-трудно и по-опасно. Помислете за какви нужди ще я използвайте и потърсете съвет ако е необходимо. Изхождайте от принципа колкото е по-безопасно, толкова е по-лесно. Stihl предлагат голяма гама от моторни триони с различна мощност, предназначени за различен тип и интензитет на работа.
  2. Проверете функциите за безопасност, като спирачка на веригата, уловител и предпазител на веригата. Моторните триони на Stihl са с високо ниво на безопасност.
  3. По-комфортния моторен трион е по-безопасен да за използване. Намерете добре балансирана машина с добро съотношение тегло – мощност: достатъчно лека и мощна за да може да се справи с работата, която трябва да върши. Stihl е разработила и предлага на пазара машини с най-доброто съотношение тегло – мощност, което е една от предпоставките за по-комфортна работа.
  4. Лесен за употреба и обслужване моторен трион е друг решаващ фактор. Дали триона се стартира лесно? Достъпен и лесен ли е за управление и контрол? Благодарение на иновативния дизайн на моторните триони Stihl, управлението и обслужването на машините е изключително лесно и удобно като пускането на машината става посредством само 1 лост, а достъпът до свещ и филтър е възможно най удобният.

При избора на верижен трион Stihl винаги може да потърсите съвет от специалист. Вашият локален дилър на Stihl ще Ви насочи да изберете най-подходящия триона за Вашите нужди и да получи полезна съвети за работата и техниката на безопасност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!