≡ Menu

Seo състезание 2013

Добрата новина е, че започва ново seo състезание през 2013 година, в което много хора в тази сфера ще мерят сили, обменят опит и ще доказват и утвърждават постигнатото от тях през годините или миналите seo състезания.

seo състезание

seo състезание

Но ще има и нови звезди, ентусиасти, които ще искат да пробват сили в тази много интересна и динамична среда. Олимпийският принцип и тук е от голямо значение – участието е по-важно от победата. Има доста хора на които им е хоби да оптимизират покрай техните лични сайтове, а не се занимават с това професионално. Това, а и доста многото промени напоследък, които ни предоставят търсачките ще направи много по-интересно състезанието и ще внесе колорит в него, а по-забавно от това няма в напрегнатото ежедневие в което живеем.

Като се има предвид последните много сериозни ъпдейти Панда и Пингвин, които в началото доста поразтърсиха средите на seo оптимизаторите в цял свят и промениха сео оптимизацията завинаги, имайки предвид, че вече доста от старите техники за оптимизация не работят, на практика съществуват много предпоставки това seo състезание да остане в историята, като супер иновативно относно новите похвати за оптимизация и това е невероятно интересно.

seo състезание 2013

seo състезание 2013

Имаше доста теории и методи, как да се възстановят поразените от Пингвин и Панда сайтове, някои успешни, други не чак толкова и интересното е, че нямаше един метод, както имаше преди за оправянето на даден сайт, след ъпдейт на Google и за едни сайтове е проработило и са се оправили, за други не.

Но мое скромно мнение е, че Google има изключително динамичен алгоритъм, нямам предвид ежедневните промени по алгоритъма на Google, а че толкова се е променил, че не е възможно да се следи, а това е направено с цел да не може да се манипулират резултатите в тази търсачка със seo или други техники.

И няма как да се даде формула за seo оптимизация. Наблюдава се едно постоянно плаване на резултатите, а преди имаше сайтове, които бяха като заковани с години за позициите които заемаха, но това вече е минало, което е много добре.

seo състезания

seo състезания

Това seo състезание ще се проведе през 2013 година през месец май, за сега старта е предвиден за 15 май или 3 юни или 5 юни, всички тръпнат в очакване защото близо три години не е имало seo състезание, а да се организира такова състезание трябва да се търси спонсор, да се определят правилата, има доста подготовка и организаторска дейност.

Добрата новина е, че вече е намерен спонсор и seo състезание ще има, радвайте се.

За сега е гарантиран награден фонд 5000 Българки лева, и организаторите се надяват да уредят още 2000 до 4000 лева допълнителни награди под формата на предметни награди, какви точно награди не се знае защото най-вероятно са свързани с нишата в която ще се проведе самото seo състезание.

Апел към SEO оптимизаторите и Seo величията, предишни победители, утвърдени Seo специалисти, и фирми предлагащи Seo оптимизация.
seo оптимизация

seo оптимизация

Много искам в това seo състезание да участват всички утвърдени в този бранш и предишни победители, да видим дали са толкова добри, колкото са били на предишните състезания, доста вода е изтекла през тези години и нещата не са това, което са били, а това не е сфера в която участниците зависят от ръст тегло или години, само опитът е важен, някои ще кажат и пари, но историята познава и упорити хора и участници в такива състезания, не всичко е пари.

Надявам се да участвате не само заради наградата, емоцията и удовлетворението от едно такова преживяване не могат да се сравнят с нищо друго.

Успех на всички, чака ви много работа, шанса да е с вас, той винаги е нужен и нека най-добрия да победи в честна битка, че това си е като на война.

Вечния стремеж на човека да е първи и да е най-добрия да Ви води.

Пресни новини за новото SEO състезание:

Организаторите се надяваха да осигурят предметни награди от 2000 до 4000 лева, и за да има истинска надпревара, вече е факт, че предметни награди на стойност над 5 хиляди лева ще бъдат предоставени и ще има приятни изненади за всички регистрирали се участници. Специална страница ще бъде създадена за стартирането на състезанието и регистрирането на участниците.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!