≡ Menu

Seo копирайтър съвети за по-добър Seo копирайтинг

Seo копирайтинг и съвети от seo копирайтър, как се пишат статии на професионално ниво, кратко но полезно четиво.

Seo копирайтинг

Seo копирайтинг

Трябва да знаете, че да се прави добро съдържание за вашият сайт или блог не е лесно, но не е и много трудно, трябва да имате тема по която да работите статията, трябва да е сто процента уникална, това си е предизвикателство за всеки, който се занимава със Seo копирайтинг и за професионалния seo копирайтър, който пише статия в трудна и много популярна ниша, но това е приятно предизвикателство и игра на думи с която лесно може да се забавлявате и да постигнете много добри резултати.

Какво точно трябва да направите, ако въобще не сте запознат с нишата за която ще пишете, трябва да се запознаете подробно, като няма нищо сложно, просто трябва да се вземат предвид най-добре позиционираните статии в Google, първите три до пет резултата.

seo копирайтинг услуги

seo копирайтинг услуги

Какво трябва да видите в тази статия:

1. Да се види с каква плътност са ключовите думи в тази статия, броят на повторенията на ключовите думи не е сложно нещо да се провери.

2. Колко е дълга тя, като тук важи правилото, колкото по-дълга е статията, толкова по-добре, но самата статия трябва и да е четима тук, тънък момент с повтарянето на едно и също и статията може да стане нечетима за потребителите, така че трябва много да се внимава, все пак се пише за потребителите, а след това за търсачката. Препоръчителната дължина за една добре написана статия от добър seo копирайтър, който се занимава професионално със Seo копирайтинг е над 500 думи като горната граница няма.

seo copywriting

seo copywriting

3. какви изображения има и с какъв текст са те, като не малко посещения идват от google images, като потребителите се задържат повече заради самите снимки и статията ви става много по-прегледна, доброто съдържание, подкрепено с много добри и нагледни снимки е равно на успех.

4. Ако нямате идея как да напишете статия по темата за която пишете, трябва просто да преразкажете съществуваща статия и да я направите сто процента уникална, като използвате ваши думи и по-точно как бихте я написали вие. Всеки си има уникален стил на писане и вие имате такъв просто трябва да го откриете.

Статиите трябва да бъдат прегледани за граматически и пунктуални грешки, много е важно да няма такива, често в бързината се допускат механични грешки, като се натисне по грешка някой друг бутон от клавиатурата, за това се преглежда задължително за такива грешки.

seo копирайтър

seo копирайтър

Добрият и положителен тон са задължителни за добро позициониране.

Тук може да намерите много добри инструменти за проверка на статии и дали те са с уникално съдържание, инструмент за проверка на правописни грешки и много полезни неща, просто трябва внимателно да се прочете, има и брояч на думи, който наистина ще ви улесни много в написването на едно съдържание на нивото на seo копирайтър, който се занимава със Seo копирайтинг. Успех и следвайте стъпките, бъдете наблюдателни, няма нищо сложно.

Очаквам коментари, как сте се справили и с какво точно ви е помогнала тази статия да се справите по-добре с писането на уникално съдържание на професионално ниво.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!