≡ Menu

Seo копирайтър пише натурални статии

Seo копирайтър, който пише статии за клиенти или за своя сайт без да линква, може да постигне много добри резултати в зависимост към каква ключова дума се стреми или фраза естествено. Линкването също позволява добри резултати, защото манипулира търсачката, като предлага не до там качествено написана статия, но тази статия се класира добре заради линковете, които сочат към нея, това е една не-добра практика, която се използва предимно или само в seo средите за постигане на много бързи резултати в издигането в самите търсачки и предимно в google, като самия seo копирайтър се залъгва, че знае как да пише добро съдържание и е налучкал, какво точно харесва google, но това не е вярно, само линковете и авторитета на самият сайт са помогнали за издигането на това, че не до там добро съдържание да се класира добре.

seo-копирайтър

seo-копирайтър

Една добре структурирана статия може да е конкурентна на една добре налинкната статия има доста примери за това как seo копирайтър дискутира с някой seo оптимизатор че не разбира как едно лошо съдържание от не до там полезен сайт според него разбира се, се е класирало преди така наречената качествена статия с добре подбрани думи и с достатъчна наситеност, и не могат да проумеят как това се е случило но те забравят че те се нагаждат с много опити и експерименти към самата търсачка която е в пъти по съвършена от всеки един seo копирайтър.

Всеки един добър seo копирайтър би трябвало да се съсредоточи само и единствено върху съдържанието което пише.

1. Едно добре написано и възможно най-кратко заглавие, което точно да упътва потребителите и търсачките, за какво става дума в статията която пишете.

2. Добре подбрани ключови думи и фрази които да са 100% връзващи към текста, който се пише, това трябва да стане след дълго проучване, а не просто да се пише уникален текст пълен с ключови думи.

3. Статията, която пишете трябва да е достатъчно дълга, а не просто да се следват измислени дължини от самите seo оптимизатори и seo копирайтъра да ги следва сляпо това е абсолютно погрешно, че има минимална и максимална дължина на една статия, дължината на една статия се определя от това, дали тя е достатъчно изчерпателна и дали тя описва даденият продукт или стока, който се описва в статия, която се пише. Така че не следвайте клишета, не си губете времето, а просто пишете качествено съдържание, това обичат търсачките, а не наситените статии, по-точно претъпкани с ключови думи и фрази и такава статия, не се чете и не задържа потребителите в сайта и не ги кара да предприемат никакво действие, било то коментар, стока или услуга, която се предлага в даденият сайт.

4. Другото самите търсачки и потребители ще го направят, търсачката ще позиционира добре статията ви, а потребителите сами ще линкнат доброто съдържание и отново ще посетят сайта ви за услуга, да си купят нещо, или просто да намерят полезна информация.

5. Всяка една статия трябва задължително да има прикрепена към нея уникална снимка и видео при възможност.

Надяваме се всеки един добър seo копирайтър да не се лута из резултатите, а да се насочи единствено към съдържанието, което пише.

Към тези които сега се насочват и искат да станат едни добри seo копирайтъри, просто следвайте инстинктите си и ще оцелеете в тази, не толкова дружелюбна среда, където всеки се стреми да подлее вода на другия, но тази вода не е за късмет, а да се подхлъзне, падне и да не може да се изправи изобщо или да му трябват неимоверни усилия за това и сам да се откаже от неравната борба.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!