≡ Menu

SEO копирайтинг

SEO копирайтинг за вашият уеб сайт е ключът към успеха Ви и доброто позициониране на сайта Ви в търсачките.

SEO копирайтинг услугите и уменията ще ви помогнат да избегнете често правени грешки при писане на текст за публикуване във вашият сайт.

Съдържанието на голяма част от сайтовете е написано увлекателно и интересно за четене, но и по начин, който с нищо не помага на сайта за оптимизирането на съдържанието и придвижването му в топ позициите на търсачките.

seo копирайтинг

seo копирайтинг

SEO копирайтингът предимно е SEO услуга, която най-просто казано представлява да се напише 100% уникален и релативен текст на дадена тематика (естествено дадена по поръчка на клиента).

Лошото съдържание, което е написано неправилно и не е структурирано добре може да доведе до отблъсване на клиентите и потребителите и да не привлече никакво внимание от аудиторията за която е написано това съдържание. Ако имате текст, който не е много уникален, например като проценти не е 100 процента уникален, той няма да бъде привилегирован от търсачките и ще бъде класиран на много задни позиции или въобще няма да бъде показан в резултатите.

копирайтинг

копирайтинг

Главната задача, която има един seo копирайтър е да направи така, че да се повиши трафика към сайт Ви.

Професионално написаният текст или дадена обява е основния фактор за доброто класиране на сайтовете и популярността им сред потребителите.

Техниката за добро оформяне на оптимизиран текст за сайт се различава много от традиционният начин на писане на статии, които обикновено се публикуват във вестниците и списанията.

seo copywriting

seo copywriting

Писането и оформянето на това специално съдържанието от seo копирайтърите главно е насочено не само към потребителите на сайтове, но и към роботите които използват търсачките, но трябва също така да е написано добре и за потребителите, което води до изграждането на редица важни изисквания и правила, като основа за писането на текстове за уеб.

Затова е важно внимателно да се подхожда към този текст и да се спазва баланс между добре написания текст (смислен и стилно написан) и поднесеният текст (уникален на 100% и добре подготвен, структуриран за роботите на търсачките).

seo копирайтинг цена

seo копирайтинг цена

Търсачките изключително много ценят уникалното на 100% и често обновявано уеб съдържание, за което са важни seo копирайтинг услугите и в днешно време са направо задължителни за успеха на нов или стар сайт.

Нещо като девиз копирайтинг за всеки сайт.

копирайтинг услуги

копирайтинг услуги

Ориентировъчни цени за предлагана услуга SEO копирайтинг:

цена на -1 статия (200 думи) 2-2,5 лв;

цена на -1 статия (300 думи) 3-3,5 лв;

цена на -1 статия (400 думи) 4-4,5 лв.

Полезни инструменти за seo копирайтинг

1. Програми за проверяване процента на уникалност на текста, които сте написали, изтегли Advego Plagiatus.

адвего плагиатус

2. Или провери онлайн с Plagiarism Checker.

3. Тextus_Pro – специална програма за по-лесно броене на символите в статията и колко процента е наситеността с ключови думи (keywords) и плътността им в текста, изтеглете Тextus_Pro.

4. Спинер (спинери спинване) – това са сайтове или програми, които служат много добре на копирайтъра за по-лесна работа, да може лесно да размножава дадена обява, текст или публикация за сайт, и текста да не загуби смисъла и своята уникалност.

5. Има и други инструменти за копирайтъри, който ще Ви улеснят да направите вашите текстове уникални.

6. Програма за проверяване с каква плътност и честота се срещат ключовите думи в текста.

7. Microsoft Word – ще ви помогне да преброите символите и думите в текста.

{ 2 comments… add one }
  • Борислав December 19, 2013, 4:59 pm

    Как мога да се свържа с Вас, за да отправя запитване и да получа оферта?

  • avtora December 26, 2013, 11:27 am

    Здравейте, благодаря за интереса, за съжаление в момента съм ангажиран с лични проекти и нямам възможност да поемам поръчки. Надявам се някой от колегите да може да ви помогне. Весели празници и успехи в личен и професионален план.

Leave a Comment

error: Content is protected !!