≡ Menu

SEO конференция 2013

СЕО конференция

Днес най-накрая стана ясно че отново ще има СЕО конференция. Тази година /2012/ нямаше, но за наша радост 2013 година ще има и то съвсем скоро – 22 март 2013 година от 9:00 – 19:00 часа на познатото ни място. Посетителите на миналогодишната конференция /2011/ знаят че тя бе много добра, от което можем да си направим изводите, че тази ще е още по-готина.  Организатори са SEO с любезната подкрепа на хостинг компания. Както темата на събитието подсказва ще се говори главно за актуалните тенденции в SEO оптимизацията, интернет маркетинга и цялостното онлайн присъствие. Формата на събитието е целодневна конференция, състояща се в 3 потока, което означава че ще има 18 лекции, всяка по 1 час. По традиция, конференцията ще завърши с кръгла маса с въпроси и отговори.

Лекторите и темите към този момент все още се обсъждат, но все пак има и някои които са потвърдени:

  1. SEO цпециалист – Употреба на RSS
  2. SEO цпециалист
  3. SEO цпециалист – Бъдещето на SEO
  4. SEO цпециалист
  5. SEO цпециалист
  6. SEO цпециалист – Социалните медии и SEO
  7. SEO цпециалист – Креативни линк билдинг кампании
  8. SEO цпециалист – Google
  9. SEO цпециалист от SEOM
  10. и много други SEO цпециалисти

Билетите са на цена народна, като има и специални промо кодове, които да намалят цената значително. Гарантирайте си присъствие като си купите билет от рано /както ще направя и аз/ от сайта на конференцията.

До залата може да стигнете много лесно с метрото, като слезете на последната спирка – “Цариградско шосе”, която се намира точно пред сградата, която ви трябва или да отидете както си прецените, след като видите картата.

Вижте по-голяма карта

На този етап информацията е доста оскъдна, но обещавам да ви държа в течение на нещата. Следете блога за да сте винаги актуални. За да бъде конференцията възможно най-полезна за всички, трябва да се съберат колкото се може повече хора, които да се включат, така че ще е готино ако споделите новината с всички заинтересовани лица, като се възползвате от готините бутончета под статията Like, +1 и др. или както ви е удобно на вас.

{ 2 comments… add one }
  • Теодор Захариев November 27, 2012, 5:00 pm

    Браво за промоутирането на конференцията. Ще я чакаме с нетърпение.

  • Добромир Панов November 28, 2012, 9:23 am

    Всички сме там. Браво за ранните регистрации и пуснатите промо кодове. Цената е супер за подобен ранг събитие!

Leave a Comment

error: Content is protected !!