≡ Menu

PVC дограмата гарантира топлинния комфорт в дома ви

За мнозина не е тайна, че PVC дограмата осигурява енергийна ефективност за дома ви, като гарантира топлинен комфорт, от който да останете доволни. За разлика от миналите години, днес производството на дограма отбеляза голям напредък, който се състои в намаляване на потребителските сметки за електроенергия и постигането на пълна топлоизолация.

Ако обърнете внимание на дограмата ни ще забележите майсторския подход към профилите. Последните задържат топлината в помещенията ви, както и допринасят за по-добрата шумоизолация. Именно тези качества са от изключително голяма важност за собствениците на апартаменти и къщи, които искат да извлекат максимума от прозорците си.

Тук обаче припомняме за ролята на стъклопакета, който има мисията да ви пази от лятната жега и зимния студ. На пазара могат да се открият така наречените всесезонни стъкла отговарящи на последните изисквания за качество и функционалност. В комбинация с пластмасовите профили потребителите ще получат топло и уютно жилище, на което да се радват.

Най-хубавото на съвременните PVC дограми е, че те не позволяват излаза на топлия въздух през прозорците. Това се дължи на стабилните рамки със здрави уплътнения, които изискват минимална поддръжка през годините на експлоатация, за да се радвате на дограмата възможно най-дълго.

Пластмасовата дограма е по-евтина от дървената и алуминиевата, но цената не е свързана с качеството на продукта. Прозорците от поливинилхлорид са достъпни за повечето български клиенти, тъй като конкуренцията в производството е наистина голяма, а това води до по-ниските цени.

В заключение

Инвестицията в ПВЦ дограма ще бъде възвърната с годините от сметките ви за ток. Вие ще усетите спад в потреблението на електроенергия, което е и основната цел на новата дограма. Проблемите с конденза се напълно разрешени, така че не се притеснявайте за тях. Най-после ще се чувствате комфортно през всеки сезон, без да се притеснявате за климатичните особености даващи предпоставки за студ, замръзване на прозорците, поява на мухъл и много други.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!