≡ Menu

Media Temple стартира WordPress хостинг услуги

Без значение дали ви харесва, или не, WordPress винаги е бил алтернативно решение за хостинг на сайтовете. Освен WordPress.com, редица dedicated решения станаха факт през годините. Такъв пример е WP Engine, а от скоро се присъедини и Media Temple. Те ще предоставят собствена dedicated услуга.

Условията и цените

Компанията вече е обявила своите ценови планове. Те са наистина много конкурентни. Всеки потребител ще може да хоства три сайта срещу фиксирана цена от 29 долара на месец. Всеки допълнителен сайт ще струва по 9 долара на месец. Няма ограничения за достъпа. Освен това тези блогове могат да осигурят достъп на милиони потребители до съдържанието, което предоставяте.

Ръководството

„Този хостинг план ще предлага настройки, които се правят само с един клик, за да се подобри работата на разработчиците и дизайнерите. Те няма да се занимават с настройки, дори няма да разберат, че вече са го направили. Сървърите ще са в състояние да се настроят само с един клик. Ъпдейтите и архивирането ще се правят също толкова лесно”, казва продуктовият мениджър на Media Temple, Dante Baker.

„Изключително сме горди да съобщим, че нашият пакет предлага и мащабируема среда за тестване на нови обекти. Тя позволява новите секции от сайта да бъдат споделяни с клиенти. Освен това можете да публикувате сайта си онлайн с едно единствено кликване”, казва още той.

Според проучванията на пазара, които са провели от хостинг компанията, клиентите биха искали да ползват и вграден имейл. Естествено компанията се е съобразила с желанията на потребителите, като им е дала възможността да използват предоставен plugin за електронната си поща. С течение на времето компанията очаква много нови инструменти и приставки да бъдат въведени в експлоатация. Цените ще останат на ниско ниво, обещават от доставчика.

Пазарът

„Потребителите в WordPress се нуждаят от много функции, които в момента не са им на разположение”, казва продуктовият мениджър на компанията. По традиция повечето хостинг компании игнорират WordPress и потребителите там. Ние се опитваме да поставим стандарт за това, което клиентите могат да очакват от хостинга на блогове в този ценови диапазон”, обяснява още той.

Обслужване на клиенти

Хостинг компанията Media Temple обещава, че екипът за поддръжка ще бъде на разположение 24/7 . Компанията е разработила свой собствен вътрешен процес на сертифициране и ще има две нива техници, които могат да помогнат на потребителите. Те ще са в състояние да реагират на различни проблеми, като се започне от основните въпроси за определяне на услугата до по-сложни такива, свързани с развитието на WordPress.

Компанията има доста опит с хостинга на такъв тип сайтове. Около 33 процента от потребителите на доставчика в момента вече използват хостинга на WordPress сайтове.

В бъдеще

Хостинг компанията Media Temple беше придобита от GoDaddy в края на миналата година, но продължава да работи като отделна компания. Управителите й планират да добавят нови функции с течение на времето. Първото нещо, в което са се прицелили, са дизайнерите, които да създадат шаблони специално за техните пакети. Доставчикът планира да пусне новите функции през лятото. В момента компанията използва SSD базирана платформа. Плановете им са да продължават да се развиват в тази насока.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!