≡ Menu

Dropbox – Ние забравяме, но не и той!

Човешко е да се забравя! Е, от Dropbox отдавна са се погрижили за информацията на твърдият диск, която може да забравим с нас, когато отиваме на друго място, било то на почивка или по работа.

dropbox13

Освен, че може да си съхранявате файлове с капацитет до 2 GB (при upgrade-ване на Вашият акаунт, извършване на различни quest-ове или викане на друг потребител като referral може да се увеличи), Вие може дори да ги синхронизирате за да може да имате достъп от всяко място по света, при условие, че имате под ръка настолен компютър, лаптоп, iPhone, iPad, Android, Blackberry и интернет достъп. Като за начало е нужно да свалим софтуерът за компютър или лаптоп, а тук за мобилни устройства. Самата инсталация ще Ви въведе в стъпките, които са нужни за стартиране използването на услугата. Сигурността на Вашите файлове, използвайки Dropbox е гарантирана!

След инсталиране софтуерът в папката My Documents на Вашият потребител ще се създаде друга такава под името My Dropbox. В нея ще може да поставяте файловете, които искате да бъдат качени и синхронизирани от Dropbox, след което достъпни от друга точка на влизане. В тази папка има още две Photos и Public. В първата може да качвате картинки, които ще бъдат структурирани като галерия, а файлове, качени във втората, ще може да споделяте публично с всеки един потребител, с който решите.

Услугата предоставя и други екстри, като възвръщане на изтрити файлове за определен срок, примерно. Също така разполага с богат помощен център, в който има доста опростена видео информация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!