≡ Menu

Deep Purple подлудиха феновете в Каварна

1969Пърпъл ще забият точно в 21:00 като шоуто ще продължи повече от час и половина. Тази новина бе съобщена по всички рок радиа в страната – Радио 1 рок, Z-rock, Star FM и други, научихме от Online Radioto.

Рок машините от „Deep Purple” направо подлудиха публиката в Каварна на 03.06.2013 г.. Неделя вечер сбъдна мечтите на огромната фенска маса, която бе дошла за да куфее с легендарните рокаджии. Макар изсипалия се дъжд поддръжниците на Пърпъл останаха докрай на стадиона в морското градче.

Именно в България за пръв път „Deep Purple” изпълниха песни от новия си албум на име „Now what” научихме докато слушахме радио от Slushalnik.com Естествено освен последните си парчета, бандата изпя и неостаряващите си хитове, които са истинската тръпка на няколко поколения рок привърженици в страната.

Очакваната ”лудница” е още по-голяма, тъй като музикантите се отправят към Пловдив, където ще изнесат концерт на стадион „Христо Ботев”. Най-малко 15 000 ще бъдат посетителите на зрелището казаха от Radisimo.com, което между другото е част от 100 годишнината на футболен клуб „Ботев Пловдив”. Входовете отварят още в 18:00 часа като подранилите фенове ще се наслаждават на изпълнения от подгряващата банда „Корсфайър”.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!